Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at mere sjovt indlaeg end det, der var i Ekstra Bladet 19. maj, skal man da lede laenge efter. Man var lige ved at tro, at det var en aprilsnar: Børn belaster naturen, de sviner, larmer, ødelaegger naturen. Er det de store eller de små børn? Så vidt jeg ved, så er det de store børn, der gør alt det, der naevnes af artiklens forfatter, hr. Søren Diness. Jeg har ondt af staklen, hvis han mener, hvad han skriver, for så har han aldrig vaeret barn. Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at man udleverer forkert medicin i de små hjem. Det har AEldre Sagen bemaerket. Vi hører ikke en lyd fra aeldremini­steren. Det går vidt ikke så godt inden for hjemmeplej­en. Jeg formoder, at aeldremini­steren er taget til Langbortis­tan på en tiltraengt ferie, og når aeldremini­steren kommer hjem, griber aeldremini­steren naturligvi­s ind. Undskyld mig min uvidenhed – forkert adresse.

Daniella Laubech København

at i forhold til arveafgift er det ikke rimeligt, at søskende, hvis ingen andre arvinger findes, skal erlaegge naesten 40 procent og ikke kan nøjes med de 15 procent, som arvinger i lige linje skal betale. Veber Finnedal København

Det mesterskab, som FCM nu vinder, har de gået foraeret af Sønderjysk­E. Det må vaere det, jyderne er stolte af: deres mentalitet. Det mesterskab er mindre vaerd en det papir, jeg tørrer mig i røven med!

Hans Henrik Brüel-Holler Graested

at hvad skal der til, før DBU kan se, at fodbold med Brøndby og FCK og deres fans skal afvikles i Grønland? Inklusione­n i folkeskole­rne er også slået igennem i DBU, der nu uden videre lader personer med en IQ under 0,2 overvaere fodboldkam­pe uden støttepaed­agoger og højtuddann­ede psykiatere. Politiet står magtesløse, da de ved, at når de anholder tilskuerne, løslader dommerne dem med det samme, hvorefter de straks går til deres lokale bodega og slår sig på brystet og råber ’Brøndby’ eller ’FCK er stor’.

Kim Hansen

Herlev

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark