Ekstra Bladet

SUP-SUP-SUPERLIGA

Nicolaj Madsen blev hentet som en af dem, der skulle løfte Vejle, og nu er han tilbage i Superligae­n

- ALLAN PEDERSEN FOTO: CLAUS BONNERUP alpe@eb.dk

Nicolaj Madsen havde kaempet sig gennem kødranden af ellevilde fans, der stadig en halv time efter sidste dommerfløj­t ikke ville slippe deres helte. Og da han var kommet ind i gangen, stod han storsmilen­de og fotografer­ede de glade scener udenfor med sin telefon. Samtidig fastslog han utvetydigt:

– Det er bare fantastisk det her. Denne klub har fået mange gok i nødden. Ikke mindst derfor er jeg smadder-stolt over at vaere en af dem, der har vaeret med til at skabe dette resultat, som så mange har ventet på i så mange år, sagde han, mens der blev råbt ’Sup-Sup-Superliga’ udenfor.

Nicolaj Madsen blev hentet til Vejle fra Sønderjysk­E før saesonen som en af dem, der skulle traekke et stort laes for at løfte klubben ud af det mangeårige dødvande. Og han har ikke svigtet.

Maerket presset

– Jeg har fra dag et maerket, at dette – trods mange års modgang – er en større klub, end jeg tidligere har spillet i. Derfor har presset også vaeret større. Der har da vaeret lidt problemer undervejs, men i dag gjorde vi alting rigtigt uden at vakle.

– Og denne fest med disse glade mennesker gør denne oprykning større, end da jeg prøvede det samme med Køge, fastslog den champagneb­adede midtbanesp­iller, der trods sin fortid i Superligae­n har svaert ved at bedømme, hvor klubben står styrkemaes­sigt i forhold til de klubber, der nu venter som modstander­e.

– Det handler nok meget om, hvordan man kommer i gang. Og vi har spillere som Imed Louati og Allan Sousa – spillere med individuel­le kvaliteter – der er over Superliga-niveau.

– Men det rokker ikke ved, at vi skal have forstaerkn­inger. Og det får vi vel også ...

Fire-fem nye på vej

Ja, det er der ifølge sportschef Jacob Krüger ingen tvivl om. Markante endda, lød meldingen midt i jubelhavet.

– Vi har økonomisk mulighed for at hente spillere fra en hylde, der virkelig kan løfte tingene. Jeg regner med, at der kommer fire-fem nye i løbet af denne sommer. Og det kommer først og fremmest til at handle om offensive kraefter, fastslog Krüger, da han havde vaeret turen gennem lykønsknin­ger fra de begejstred­e fans.

– Det er bare fantastisk, det her. Det understreg­er, at vi har en base, der virkelig vil bakke os op, hvis vi praesterer noget. Derfor skal dette kun vaere begyndelse­n på noget, der kan begejstre. Så når jeg har nydt triumfen i dag og i morgen, så fortsaette­r jeg med det arbejde, som jeg har vaeret i gang med i et stykke tid, siger Krüger, der ser gode muligheder for at få solgt spillere som Louati og Sousa på samme måde, som der i vinter blev scoret en rekordtran­sfer – efter sigende ca. 20 mio. kroner – på salg af Dominic Vincius.

– Sådanne salg er en del af vores strategi, og de to har evnerne til at blive profiler i Superligae­n. Så de har bestemt muligheden for at følge efter, faslog Krüger.

Det er bare fantastisk det her. Denne klub har fået mange gok i nødden

 ??  ??
 ??  ?? Louati har netop scoret til 1-0 i 2-0-sejren over Thisted.
Louati har netop scoret til 1-0 i 2-0-sejren over Thisted.
 ??  ?? Vejle-spillerne havde en fest i omklaednin­gsrummet.
Vejle-spillerne havde en fest i omklaednin­gsrummet.
 ??  ?? Fansene kan se frem til Superligab­old i Nørreskove­n.
Fansene kan se frem til Superligab­old i Nørreskove­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark