Ekstra Bladet

SUPERLIGAE­NS 25 BEDSTE SPILLERE

Hany Mukhtar er øverst på listen over de 25 bedste i Superligae­n. Brøndby er på med syv spillere, mens rivalerne fra FC Midtjyllan­d har seks mand med

- KLAUS EGELUND GISLE THORSEN MADS GLENN WEHLAST ege@eb.dk; gisle@eb.dk mgw@eb.dk

Hvem har i grunden vaeret Superligae­ns 25 bedste spillere i saesonen?

Har Emiliano Marcondes vaeret bedre end Viktor Fischer? Er Alexander Sørloth højt nok placeret på listen efter vinterens rekordsalg?

Fortjener Pål Alexander Kirkevold at ligge højere end nummer fire efter en saeson, hvor han er topscorer og scorede 11 kampe i traek? Er det for lidt med kun to keepere blandt saesonens 25 bedste?

Der er nok af diskussion­semner at tage fat på, når der gøres status over saesonen 2017/18 i landets bedste fodboldrae­kke.

Mange traengte sig på

Vi har lavet vores liste over de 25 spillere, vi mener har vaeret Superligae­ns bedste i saesonen.

Sådan en liste er altid subjektiv. Vi nåede frem til 25 navne efter lange og opslidende diskussion­er, hvor det var svaerest at korte listen ned til de 25 udvalgte.

Hany Mukhtar er i top, mens efterårets mest markante profil, Emiliano Marcondes, er lige efter og foran Viktor Fischer, Pål Alexander Kirkevold og Jakob Poulsen.

Brøndby dominerer listen med syv spillere, mens guldrivale­rne fra FC Midtjyllan­d følger lige efter med seks.

Her er tre korte begrundels­er for, at tyske Hany Mukhtar er endt øverst på vores liste over ligaens bedste spillere set over hele saesonen:

Han er kampafgøre­nde! Han er krydderiet i et staerkt kollektiv og manden med de offensive idéer.

Han er holdets inspirator og hele nøglen til Zornigers spillestil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark