Ekstra Bladet

Laudrup er faerdig med traenerger­ningen – indtil videre

-

Forventnin­g om, at Michael Laudrup en dag skal stå i spidsen for et virkeligt klassemand­skab som traener, bliver ikke indfriet lige med det samme, for den danske fodbold-legende saetter nu traenerkar­rieren på standby og holder pause på ubestemt tid.

Det fortaeller han til TV2 Sport nu, da hans kontrakt med Qatar-klubben Al Rayyan naermer sig udløb.

– Jeg har trods alt beskaeftig­et mig med fodbold på højt plan, siden jeg var 17 år, så nu er det tidspunkte­t, hvor livet skal byde på noget andet – i en periode, siger 53årige Laudrup og lader med sin tilføjelse forstå, at han ikke nødvendigv­is for altid opgiver sin traeneramb­ition.

– Det er en tidsubeste­mt pause. Det kan vaere seks måneder, 12 måneder eller permanent. Det vil kun tiden vise, men lige her og nu er der dømt pause, siger Michael Laudrup til TV2 Sport.

Qatar-traener i tre år

Tv-stationen fastslår som en kendsgerni­ng, at beslutning­en er truffet for laenge siden, og at den altså ikke har noget med hverken Qatar eller Al Rayyan at gøre. Det er en rent personlig sag, lyder det.

Laudrup har vaeret i Qatar som traener i tre år. Efter sin storslåede karriere som spiller indledte han sin traenerkar­riere som assistentt­raener for davaerende landstraen­er Morten Olsen i 2000.

ask

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Tak for denne gang.
FOTO: RITZAU SCANPIX Tak for denne gang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark