Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 Denne dag er oplagt til at få snakket en masse med folk omkring dig. De fleste af dem vil vaere nysgerrige og imødekomme­nde, og I vil kunne få vendt en masse interessan­te emner. I kan let veksle fra det ene til det andet emne, naermest som vinden blaeser, der er emner nok.

LØVEN

23/7-23/8 Dagen i dag handler om dit netvaerk. Det er altid godt at vaere udadvendt når man møder nye mennesker, og det gør du i dag. Du er heldigvis også i humør til at bruge dine talegaver og din charme behaendigt, og du vil derfor komme i snak med mange forskellig­e mennesker.

SKYTTEN

23/11-21/12 Du kan forvente en dag hvor din partner har lyst til at I skal opleve en masse. Det er nok lettest blot at hoppe med på vognen, der er ingen grund til at blive haegtet af i farten. Men du må nok forvente der er både tempo og turbo på, så det gaelder bare om at haenge i.

TYREN

21/4-21/5 Folk omkring dig er snaksaglig­e og du vil også gerne snakke. Men hvor andre søger small-talk, vil du måske hellere i dybden med et par ting, vedrørende dine vaerdier her i livet. Du vil også gerne høre om andres vaerdier, men hvad de fik til morgenmad, interesser­er dig naeppe.

JOMFRUEN

24/8-23/9 Du har fokus på dine ambitioner i dag, og du er ikke ked af at dele ud af disse. Man kan ikke sige du ligefrem praler, men du udstikker kursen. Det kan også vaere rart at høre hvad dine omgivelser har at sige til sagen. De har sikkert en masse gode råd, de fleste af dem.

STENBUKKEN

22/12-20/1 I dag kan du virkelig få noget fra hånden, du er effektiv og har en evne for at organisere tingene. Det kan isaer vaere du også er god til at uddelegere opgaver, sådan at alle får praecis dén opgave, der passer til lige netop dem. Det vil vaere en god dag på jobbet, hvor alle knokler.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Der er fuld knald på dig i dag. Du er talende, morsom og ser det finurlige og sjove i alt der møder dig i dag. Heldigvis bliver det modtaget godt, langt de fleste mennesker omkring dig, er i samme talende og vittige hjørne som dig selv. Der kan vaere få kritikere, pyt med dem.

VAEGTEN

24/9-23/10 Denne dag vil vaere oplagt til at få oplevet en masse nyt. Du er nemlig nysgerrig i dag, og har lyst til at se tingene fra nye og interessan­te synsvinkle­r. Du kan have mange bolde i luften i dag, og du er i stand til at jonglere med det hele. Om ikke andet udvider det din horisont.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Din kreativite­t fejler ikke noget i dag, og du vil have en masse ideer fra A-Z. Lige fra dagen begynder, vil inspiratio­nen sikkert vaelde frem, og måske vil du vaere fiks på fingrene og have finmotorik­ken i orden. Det er ikke en dag til grovmotori­sk arbejde, det må hellere vente lidt.

KREBSEN

22/6-22/7 Du vil nok egentlig traenge til at vaere alene i dag, og se tingene lidt fra din egen synsvinkel. Du har med andre ord brug for at reflektere en hel del, og ikke lytte så pokkers meget til andre. Det kan vaere svaert i dag, mange vil sikkert søge din opmaerksom­hed. Vent til i morgen.

SKORPIONEN

24/10-22/11 I dag kan du med fordel dele minder fra fortiden med gode venner. Det vil vaere en af de dage, hvor man pludselig mindes hvor godt det hele var, hvis altså I tager tiden til det. Anekdoter vil kunne blive fortalt i en lind strøm, og det kan vaere en god idé at vaerdsaett­e minderne.

FISKENE

20/2-20/3 I dag vil du foretraekk­e at vaere hjemme sammen med familien, og bare nyde det. Hvis I endelig skal noget, der kraever aktivitet, vil det vaere noget med at se en god film, eller spille et spil. Men I bliver hjemme, og aftensmade­n beslutter I sikkert at klare som ”take away”.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark