Ekstra Bladet

OB-kaptajnen: Kent er den bedste

- JAN KJELDTOFT toft@eb.dk

Den første antydning af drama lurede i pinselufte­n, da Kenneth Emil Petersen efter ankomst til Ådalen kl. kvart i ni som saedvanlig lige stak hovedet ind i leder- og traenerrum­met – som var haemningsl­øst forladt. Gabende tomt.

Naeste spor dukkede op, da den fysiske traener Janus Blond kom ind og skrev på den tavle, der annoncerer dagens program. Møde kl. ni.

Begyndte helt normalt

– Det er der i og for sig ikke noget specielt usaedvanli­gt i, men der var ikke stillet nogen dvd op, og der kom pludselig en hel masse mennesker fra ledelsen. Så vidste jeg, at det nok var det, det handlede om, siger Kenneth Emil Petersen om dagen, hvor Kent Nielsen blev fyret.

Overrasket

Han og resten af truppen har lige gennemført en times pinsetraen­ing i skarp fynsk sol og en stille brise, og klokken er 11 på en dag, der også startede med et højtryk på de indre linjer i Ådalen.

– Er du overrasket, chokeret – eller et eller andet midt imellem eller udenfor?

– Jeg er overrasket over tidspunkte­t. Jeg troede ikke, der ville ske så meget nu – jeg har taenkt, det ville vaere sket tidligere, eksempelvi­s da vi missede målet om at komme i top seks. Dengang skete der intet. Heller ikke da vi missede playoff mod AGF, og så var jeg egentlig der, hvor jeg taenkte: Vi kører videre.

– Det sker så nu, og det kan der vaere en masse grunde til. Det har givetvis også vaeret en svaer beslutning for ledelsen, fordi der indholdsma­essigt har vaeret mange gode ting i mange af kampene, men på bundlinjen står bare, at vi to saesoner i traek har misset vores målsaetnin­g.

Sammen i otte saesoner

– Hvis i var gået i top seks, var det højst sandsynlig­t ikke sket …

– Nej. Hvis og hvis … Men nu skete det altså.

– Nu må vi sørge for at få en god oplevelse med den ny cheftraene­r, når denne nu engang måtte komme.

Kenneth Emil Petersen og Kent Nielsen har fulgtes ad over i hvert fald otte saesoner i Horsens, AaB og OB, og anføreren er naturligvi­s hårdt ramt af morgenens stormvejr.

– Ja, det er klart. Jeg tror, det var den ottende eller niende saeson sammen, vi netop afsluttede, og der må jeg bare sige, at selv om mange på de sociale medier mener, jeg kun har haft én traener, så har jeg altså prøvet andre. Og hver gang, jeg har prøvet en anden, så er jeg blevet bekraeftet i, at Kent er den bedste. Så han skal fandeme vaere dygtig, ham de finder!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark