Ekstra Bladet

Ville ramme rocker-relaterede boder

- DAN BJERREGAAR­D db@eb.dk

Aktionen i Pusher Street skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r ramme de boder, der kunne knyttes til rocker- og bande-relaterede pushere. Derfor var flere af de omkring 45 hash-boder i og omkring Pusher Street udpeget til at blive revet ned.

Ekstra Bladet erfarer, at personer med tilknytnin­g til hash-miljøet i Pusher Street selv havde en finger med i spillet i forhold til lukningen af Christiani­as mest navnkundig­e gade. Angiveligt for at få luget ud blandt konkurrent­erne i Pusher Street.

Satudarah

En af de nedrivning­struede boder har ifølge flere kilder forbindels­e til rockergrup­pen Satudarah, der havde overtaget boden fra en ung, indfødt Christiani­a-pusher.

Som indfødt christiani­t havde den unge mand lettere adgang til gadens standplads­er end udefrakomm­ende.

Han havde imidlertid opbygget en større gaeld, som Satudarah-relaterede personer købte hos andre kriminelle for herefter at saelge fra hans standplads i ’gaden’.

Kilder fortaeller tillige, at den unge mand også har vaeret frihedsber­øvet og er blevet udsat for forskellig­e ydmygelser, som er blevet filmet med mobiltelef­on.

Ifølge oplysninge­rne er den unge mand for ganske nylig blevet smidt ud af Pusher Street, fordi han beskyldes for at have lukket bandefolk ind i gaden.

 ??  ?? Politiet var også til stede under åbningen af ’gaden’.
Politiet var også til stede under åbningen af ’gaden’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark