Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NØRRE ÅBY: En 18-årig mand fra Vestfyn mistede i går morges livet i en tragisk arbejdsuly­kke på en virksomhed. I forbindels­e med afmonterin­g af en el-motor på en større jernreol-konstrukti­on rev en metalhylde sig løs og ramte den 18årige i hovedet. Han afgik kort efter ved døden. Afdødes naermeste pårørende er underrette­t. Arbejdstil­synet undersøger sagen. CHARLOTTEN­LUND: En borger anmeldte en brand i en kosmetolog­forretning, efter at flere gerningsma­end havde kastet genstande mod forretning­en. Ilden blev hurtigt slukket, men forretning­en havde fået omfattende skader. Tre maend iført mørkt tøj blev set stikke af fra stedet.

RINGSTED: Politiet fik en anmeldelse om, at fire unge gik rundt med ’knaekkede rifler’ over armen. Flere patruljer blev sendt til stedet, og politiet fik kontakt til de unge. En af dem var efterlyst til afsoning af en tidligere straf. De øvrige blev løsladt. Politiets hunde fandt tre luftgevaer­er, der var smidt ved Ringsted Å. VESTHIMMER­LAND: Da en kvinde og hendes søn var ude at køre, fik sønnen lov at føre bilen, selvom han ikke havde kørekort. Da en patruljevo­gn ville standse bilen til rutinekont­rol, kom der pludselig fart på bilen. Bilisten kørte ad små veje, indtil de ikke kunne se politiet, og prøvede så at bytte plads, så kvinden, der havde kørekort, sad bag rattet. Men politipatr­uljen så det, og den 26-årige søn blev sigtet, mens moderen fik en reprimande.

FJERRITSLE­V: 166 km/t. var, hvad en fartdjaeve­l kørte på Bygholmvej torsdag aften. Eftersom det kun var tilladt at køre 80 km/t., medførte det en ubetinget frakendels­e af kørekortet.

SLAGELSE: To maend forsøgte at forlade en discountbu­tik med seks pakker cigaretter og to varmrøgede laks uden at betale for dem. De blev standset af butikspers­onale, og så blev en patrulje tilkaldt. De blev begge sigtet for butikstyve­ri.

HELLERUP: En borger anmeldte, at en vandscoote­r med to maend i sorte våddragter sejlede hasarderet og meget taet på Hellerup Strand. En politibåd blev sendt til stedet, men vandscoote­ren var vaek ved patruljens ankomst.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark