Ekstra Bladet

Jeg skal skilles

Ekstra Bladets chefredakt­ør har dannet par med sin kone i 12 år

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Ekstra Bladets chefredakt­ør Poul Madsen skal skilles fra sin kone, journalist­en Marie-Louise Toksvig.

Det meddelte han i aftes på sin Facebook-profil.

’Jeg har for ganske nylig truffet en af de vanskeligs­te beslutning­er i mit liv ved at fortaelle min kone, at jeg vil skilles. Marie Louise er en ualmindeli­g og fantastisk kvinde, men jeg føler efter 12 års samliv, at vi har givet hinanden det, vi kunne. Vi er begge to meget opsatte på at bevare vores venskab, og det er jeg meget taknemmeli­g over, ikke mindst fordi hun udover at vaere min kone også har vaeret min bedste ven og skarpeste rådgiver og mine børns fortrolige,’ skriver han.

’Lige nu er vi selvfølgel­ig alle kede af det, men jeg vil på alle måder hjaelpe Marie Louise og vores børn til at komme bedst muligt videre,’ lyder det endvidere i opslaget.

’Vil ikke sige mere nu’

Poul Madsen har to børn fra et tidligere aegteskab, mens Toksvig har et fra et tidligere forhold. Han har tidligere vaeret gift med forhenvaer­ende TV2-vaert Susanne Utzon.

Poul Madsen oplyser, at han ingen yderligere kommentare­r har til skilsmisse­n.

’Jeg vil ikke sige mere nu’, skriver han i en sms.

56-årige Poul Madsen og 49-årige Marie-Louise Toksvig, der er vaert på ’Politiradi­o’ på Radio24syv og forfatter til en raekke bøger, mødte hinanden, mens hun var nyhedsreda­ktør på Ekstra Bladet.

’Chefredakt­ør Poul Madsen og nyhedsreda­ktør Marie Louise Toksvig har nu besluttet fremover at danne fast par. En glaedelig begivenhed, som fortjener et stort tillykke,’ lød det i en mail til Ekstra Bladets medarbejde­re fra den davaerende administre­rende chefredakt­ør Hans Engell i marts 2006.

Det kom til at have arbejdsmae­ssige konsekvens­er for Toksvig, der siden stoppede på Ekstra Bladet.

– Alene mistanken om, at fortroligh­eder bliver udvekslet bag kulissen, gør, at jeg har besluttet, at sådan her kan det ikke fortsaette, forklarede Madsen dengang til fagbladet Journalist­en.

 ??  ??
 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? ’Jeg har for ganske nylig truffet en af de vanskeligs­te beslutning­er i mit liv’ skriver Ekstra Bladets chefredakt­ør Poul Madsen på Facebook.
FOTO: LINDA JOHANSEN ’Jeg har for ganske nylig truffet en af de vanskeligs­te beslutning­er i mit liv’ skriver Ekstra Bladets chefredakt­ør Poul Madsen på Facebook.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark