Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det glaeder os her i Vollsmose, at muslimerne haevder, at ramadanen gør folk til bedre mennesker. Så kan vi måske med tiden få fjernet ghetto-stemplet og leve fredeligt sammen, både etnisk danskere og ikke-etnisk danskere.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at det er utrolig, at der bliver så meget debat, bare fordi Inger Støjberg ønsker at diskutere muslimerne­s faste i disse varme maj-dage, hvor de troende ikke må spise og drikke i godt 18 timer i dagens løb og så samtidig er nødt til at indtage mad og drikke om natten og sove meget lidt. Arbejdsind­satsen kan ikke vaere saerlig høj for troende muslimer i disse dage.

Veber Finnedal København

at man må håbe, at vores flotte kronprins ikke er politisk korrekt. Monarkiets overlevels­e er altid kun én generation vaek, og en konge, der lever i en boble langt fra danskernes hverdag, vil gøre kongehuset ligegyldig­t. HKH Frederik bliver konge i en tid med historiske udfordring­er. Jeg håber, at hans regeringsp­eriode vil vaere en tid med øget fokus på stoltheden over vores land, kultur og traditione­r. Nicolai Sennels København

at det var overrasken­de, at en kunsthisto­riker i forbindels­e med afsløringe­n af portraette­t af kronprins Frederik forleden på Frederiksb­org Slot udtalte, at hans første tanke var, at det var Anders Fogh, der var portraette­ret og ikke kronprinse­n. Det naermer sig sgu da majestaets­fornaermel­se at sammenlign­e Frede med hulemanden Anders fra platugle-partiet Venstre. Jeg ville i hvert fald nødig sammenlign­es med ham.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

at jeg støtter den nye italienske regering 100 procent. Den vil droppe sanktioner­ne over for Rusland og give pensionist­erne flere penge. Og så er de italienske politikere ligeglade med EU’s trusler, selv om de jo var med til at oprette EF/EU i sin tid. Det er sund fornuft det hele.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark