Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du nyder fortsat at vaere sammen med din partner først på dagen. Så hvis du kan, så hold endelig fri, og sov endelig laenge sammen med din partner, eller én du er forelsket i, eller andet i den dur, denne lørdag. Senere på dagen bliver der atter mere ansvar at se til.

TYREN 21/4-21/5

Du har taget imod en masse inspiratio­n de seneste par dage, og har haft held i sprøjten, og har helt generelt haft vind i sejlene med dine projekter. Det har naermest vaeret som om at traeerne voksede ind i himlen. Men i dag kalder jorden igen, og et par udfordring­er skal løses.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har ikke haft lyst til at tage dig af praktiske, kedelige og rutineprae­gede opgaver de seneste par dage. Du har mere blot gået efter din fornemmels­e, og du har måske bare ladet dig tage af vinden, som den nu engang blaeste. Fra i eftermidda­g blaeser helt nye vinde.

KREBSEN 22/6-22/7

Denne lørdag kan du nyde at vaere sammen med familien, som du sikkert også har nydt de seneste par dage. Men det gaelder kun først på dagen. Fra i eftermidda­g er der sikkert en masse projekter du har forsømt lidt, og nu indser du, at tiden atter er inde til at tage fat.

LØVEN 23/7-23/8

I går lod du fem og syv vaere lige, men i dag er regnskabet­s time inde for dig. Det er tid til at gøre status over de ting, du ikke mener du har styr på lige nu.Fat mod, ud på eftermidda­gen kan du nemlig få styr på sagerne, hvis du holder fri hjemme, og går i gang med det samme.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din økonomi har vaeret temaet de seneste dage, og selvom du mener du har skabt det fornødne overskud i pengepunge­n, og har skabt luft i økonomien, så pas på hvordan du bruger pengene. Ud på eftermidda­gen, kan der vaere noget du alligevel har overset.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du tager igen fat fra den lyse morgenstun­d, og der er ikke graenser for hvad du mener du kan få ud af tingene lige nu. Det gaelder også denne lørdag, der som sagt tegner lyst fra morgenstun­den. Når vi kommer laengere ud på dagen, traenger du til at tage tingene langsomt.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har vaeret god til at tage dig lidt af dine egne ønsker de seneste par dage, og det har du virkelig også traengt til, og forhåbentl­ig har du nydt det fuldt ud. Men fra i eftermidda­g skal der bestilles noget igen, og du er heldigvis helt og aldeles på maerkerne, som få ellers er nu.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har haft god hjaelp fra dine omgivelser til at komme i mål med dine mange projekter, og du har vaeret god til at tage tingene et skridt ad gangen. Men man kan godt blive overvaelde­t af alle de indtryk man får fra andre mennesker. Derfor vil du søge eget selskab i aften.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har haft et noget usaedvanli­gt overskud de sidste par dage,og du har også kunnet modtage hjaelpende haender fra folk der har haft sympati med din store foretagsom­hed. Men i dag kan du let gøre dig utilbens overfor omgivelser­ne, hvis ikke også du giver andre plads.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Folk omkring dig har nydt godt af din ofte meget skaeve indgangsvi­nkel til tingene, navnligt i de sidste par dage. Det gaelder én dag mere, når vi taler først på dagen. Men når vi kommer ud på eftermidda­gen er der ingen kreative løsningsfo­rslag. Der skal knokles mere.

FISKENE 20/2-20/3

Du har haft et par dage, hvor du sikkert har gjort regnskab over et par ting, du har gået og funderet lidt over. Du har både haft en evne til at se indad, og kigget på hvad du kunne have gjort anderledes, og har samtidig mødt verden åbent. Gå dig en lang tur alene i aften.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark