Ekstra Bladet

Tjen en skilling på Fortnitetu­rneringer

-

I takt med Fortnites stigende popularite­t er der selvfølgel­ig også dukket ’en mod en’og ’to mod to’-turneringe­r op på det spillegale internet.

For selv om der ikke eksisterer nogen turnerings-struktur i selve Fortnite Battle Royale, så er der ifølge Time.com tredjepart­s hjemmeside­r, der arrangerer ’matchups’ og belønner vinderne med gavnlige pengepraem­ier.

Det britiske The Esports Hub arrangerer blandt andet op til 20 Fortnite-turneringe­r på diverse platforme.

Det fungerer således: Først betaler man et mindre gebyr for at deltage, og dernaest matcher hjemmeside­n en med andre spillelyst­ne deltagere. Derefter bruger man sit ’tag’-navn til at finde hinanden i Fortnite.

Naeste skridt er at vaelge enten ’duo-gamemode’ eller ’squad-gamemode’, og den, der i sidste ende draeber flest modstander­e i løbet af en Fortnite-runde, kåres som vinder.

Og med praemiepen­ge på op til 100 og 200 dollars (hhv. cirka 600 og 1200 danske kroner) kan det hurtigt løbe op i seriøse summer – hvis man altså er dygtig nok!

En tredje mulighed for at tjene en skilling til dagen og vejen på Fortnite er, hvis man opretter sig som traener på Bidvine.com.

Her kan man nemlig tilbyde sin ekspertise og dele ud af sine erfaringer for omtrent 30 pund i timen (cirka 250 danske kroner) som ’Fortnite Buddy’. Og det er rent faktisk en selv, der saetter sin pris alt afhaengig af, hvad kunden ønsker at laere.

Det eneste, det kraever, er 25 personlige sejre i Fortnite. Men så er man også klar til at blive coach!

– Vi ved, hvor populaert Fortnite er blevet siden dets udgivelse, og vi håber, at vores service kan hjaelpe dem, der aldrig står tilbage som vindere. Der er helt bestemt behov for taktisk vejledning. For uanset om du vaelger at kaempe eller skjule dig, så har du brug for en plan!, pointerer Bidvinemed­stifter Russ Morgan over for Metro.

I USA er der ligeledes et marked for fingernemm­e og begavede Fortnite-krigere.

På eBay annoncerer flere spillere, at de kan tilbyde sikre sejre imod betaling.

Det fungerer sådan, at kunderne overdrager deres log-in-oplysninge­r, så de ’profession­elle’ spillere kan forbedre deres statistikk­er. Priserne varierer lige fra 10 dollars for tre sejre til 40 dollars for fem sejre (hhv. cirka 80 og 300 danske kroner).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark