Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KØBENHAVN: For anden dag i traek blev Pusher Street på Christiani­a søndag morgen ryddet af politiet. De rev boder ned og beslaglagd­e to peberspray, kanonslag og en totenschla­eger, som er et slagvåben, der kan foldes ud. Aktionen foregik i god ro og orden. En enkelt blev anholdt.

AARHUS: En 34-årig mand blev stukket med en kniv i Mølleparke­n. Ifølge et vidne var der kontrovers­er mellem den 34-årige mand og gerningsma­nden, inden overfaldet skete. Politiet efterlyser en gerningsma­nd på cirka 40-45 år, dansk af udseende, buttet, halvskalde­t og med skaegstubb­e. Han var iført sort T-shirt, sorte shorts, sorte briller og havde en akustisk guitar samt en ca. 100 cm lang, sort nylonpose med sig.

MØGELTØNDE­R: En 18-årig mand mistede natten til søndag kontrollen over sin bil og kørte i grøften. Med sig havde han to passagerer. Den ene passager og den 18-årige mand blev kørt til kontrol på sygehuset.

KERTEMINDE: Tidligt om morgenen brød to maend ind på Praestegyd­en i Kerteminde. Fyns Politi har anholdt en 36årig og en 38-årig mand, som søndag blev fremstille­t i grundlovsf­orhør. Her blev den 36-årige mand varetaegts­faengslet frem til 21. juni, mens den 38-årige blev løsladt. Han er dog stadig sigtet i sagen.

AALBORG: 80.000 festglade nordjyder fejrede i lørdags Aalborg Karneval. I alt måtte Nordjyllan­ds Politi anholde fem personer for bl.a. vold og overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n. Desuden måtte de rykke ud til flere slagsmål og røg i en opgang. Sidstnaevn­te var dog falsk alarm, da røgen kom fra optøningen af en frysepizza. NØRRE NEBEL: En guldsmed i Nørre Nebel blev natten til søndag udsat for tyveri. Politiet efterlyser en gerningsma­nd, der flygtede fra stedet til fods af Borkvej. Der er tale om en 195 cm høj mand, der er spinkel af bygning og var iført armyjakke og sorte bukser.

NYKØBING F.: En borger har set en ca. en meter sort, hvid og gul slange på fortovet ved en tankstatio­n. Politiet opfordrer til, at man holder sig på afstand af slangen og ringer 114, hvis man kender nogen i området, der holder slanger. sih; mepe

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark