Ekstra Bladet

Nu giver Edith tre håndjobs om dagen

- TORSTEN RUUS FOTO: LINDA JOHANSEN ruus@eb.dk

Nu ved alle, hvad jeg gør, og det har givet mig mere selvtillid

Jeg har flere modne kunder nu. De yngste er vel omkring 40 år, og den aeldste er 82 år

Madame Edith har dårligt tid til at snakke.

– Jeg har travlt. Men du kan prøve at ringe senere, siger den staerblind­e massagepig­e årgang 1955. Hun har taget telefonen mellem to kundebesøg i sin lille massagekli­nik i Hvidovre.

Et halvt år efter at have ramt Ekstra Bladets forside kører isaer den fraekke, erotiske del af den 62-årige kvindes forretning strygende.

En bred skare af maend i den modne aldersgrup­pe er vilde med den erfarne, profession­elt uddannede massørs ’ekstra tilbud’ om håndjobs, erotiske smaek over ballerne og ’happy endings’.

Den lille kvinde med de magiske haender har ovenikøbet tabt sig fem kilo.

Edith er der stadigvaek

Mirakelkur­en består af grapefrugt­er. De sure safter har trimmet hendes nøgne kampvaegt til 72 kilo, og dovenskab duer ikke. Madame Edith kan ikke tillade sig at fede den bag de duggede ruder i baglokalet på Hvidovre Torv.

Her modtager hun kunder til almindelig kropsmassa­ge eller erotiske berøringer med udløsning alle ugens otte dage klokken 9-17. Fridage? Naesten aldrig!

– Ja, det går fint. Jeg har vel vaeret oppe på at give erotisk massage til tre kunder om dagen her i maj, og ud over en del nye kunder har jeg fået nogle af de gamle stamkunder tilbage. Er du der stadigvaek, Edith, spørger de. Og det er jeg jo.

Ekstra Bladets reporter besøgte første gang Edith i november 2017.

Den staerblind­e kvindes medfødte øjensygdom forhindred­e også dengang det usaedvanli­ge interview i at foregå under fire øjne. Edith kunne ikke se. Men hendes naervaer og arbejdsgla­ede fejlede ingenting.

Det gør den stadigvaek ikke.

Opmaerksom­heden vil ikke dø

Ekstra Bladets store reportage sidste efterår har skabt en opmaerksom­hed, der ikke vil dø. Massagepig­en med blinde-stokken er blevet en kendt skikkelse i Hvidovre.

– Dét er jeg. Nu ved alle, hvad jeg gør, og det har givet mig mere selvtillid. Heldigvis bakker min mand og mine sønner op om, at jeg er åben med, hvad jeg foretager mig, fortaeller Edith, som kan se tilbage på et langt, lykkeligt samliv med den mand, hun giftede sig med tilbage i 1974.

Parret har udelukkend­e haft positive oplevelser med kendiseffe­kten. Som da alle i lokalet ’tabte kaeberne’, da Edith og aegtefaell­en tog en svingom på danseresta­uranten Claudio. Eller da en gammel veninde spontant kvitterede med bemaerknin­gen: ’Hvor er du sej, Edith.’

Der er også sket en anden forretning­smaessig forandring. En del af de unge sexkunder, der før troppede op i kåd forventnin­g om at få rusketure hos en ’foxy lady’ med torpedo-bryster, har valgt at søge andre veje.

– Jeg har flere modne kunder nu. De yngste er vel omkring 40 år, og den aeldste er 82 år.

– Han har vaeret hos mig flere gange, men kommer ikke så ofte, hvis du forstår. He, he, siger Edith, som ved, at den gamle gavtyv kører motorcykel og er helt frisk på fraek afslapning.

Ediths handikap og modne alder betyder – er hun overbevist om – at kunderne slapper mere af hos hende. Selv insisterer hun på at vaere respektful­d og ordentlig, selvom hun sagtens efter behov kan optraede som SMdronning i g-streng og med pisk.

Nej til samlejer og mundsex

Men Hvidovres aeldste sexsymbol går aldrig på kompromis med, hvad hun vil byde sig selv. Kunderne må ikke vaere voldelige, afstum-

pede eller abnormt tykke, og hun tilbyder aldrig samlejer og mundsex.

Det er en uoverstige­lig graense for hende. Edith åbnede massagekli­nikken på Hvidovre Torv i 1999, og en kort overgang var samlejer faktisk en del af hendes erotiske katalog.

Men det med at saelge sin krop til hardcore sex fungerede ikke. Edith er stolt af sit arbejde. Det må aldrig naerme sig fornedrels­e eller tvang.

Ingen følelser involveret

– Samlejer med fremmede maend er ikke rigtig mig. Jeg er mere til det blide, og det skal vaere mig, der styrer tingene.

– Der er så også det, at jeg ikke ønsker at involvere følelser i mit arbejde. Det er udelukkend­e kunderne, der skal opleve tilfredsst­illelse.

Det får de hos Madame Edith. Erfaringen har laert hende, at det er fint med søde ord, yoga-musik, duftende olier og kropsmassa­ge.

Men når det kommer til stykket, har kunder til erotisk massage den samme overordned­e forventnin­g:

– De vil gerne have den der afslutning.

 ??  ?? KUNDERNE ELSKER BLIND
62-ÅRIG: Danmarks hotteste massage-bedstemor har tabt sig fem kilo, og hendes fraekke forretning går bedre end nogensinde Ekstra Bladet 26. november.
KUNDERNE ELSKER BLIND 62-ÅRIG: Danmarks hotteste massage-bedstemor har tabt sig fem kilo, og hendes fraekke forretning går bedre end nogensinde Ekstra Bladet 26. november.
 ??  ?? Mere gang i forretning­en
Madame Ediths erotiske forretning går strygende. Kunder med den søde kløe ringer hyppigt til den blinde, 62-årige massagepig­e med klinik i København. Ekstra Bladets reportage om den lille dame med de magiske haender har gjort...
Mere gang i forretning­en Madame Ediths erotiske forretning går strygende. Kunder med den søde kløe ringer hyppigt til den blinde, 62-årige massagepig­e med klinik i København. Ekstra Bladets reportage om den lille dame med de magiske haender har gjort...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark