Ekstra Bladet

Genialt søgeord: Liderlige maend klikker på Edith

-

Madame Edith har ingen planer om at traekke sig tilbage. Hun elsker sit job. Er helbredet og lysten til stede, vil hun slet ikke afvise, at hun også udfører håndjobs og pirrende smaek på tilfredse kunder som 80-årig.

Opturen har ’flere mødre’. Ediths klinik var en overgang ved at dø af traet og upraecis net-markedsfør­ing. Det har aendret sig.

I samråd med aegtefaell­en, der går sin kone til hånde med transport og rengøring, har Edith investeret et engangsbel­øb på 25.000 kroner i mere smarte og profession­elle hjemmeside­r og en effektiv Google-søgning.

– Jeg druknede mellem de mange andre erotiske massage-annoncer. Nu har jeg købt fem Google-søgeord, som betyder, at jeg kommer op som en af de øverste, når folk på nettet for eksempel klikker ’håndjob’. Det virker, fortaeller Edith.

Gammeldags endefuld

De fleste kassedamer er sikkert rigere, men Edith vurderer, at hun har udsigt til at komme ud af naeste regnskabså­r med en fornuftig indtjening.

Madame Ediths prisniveau har til gengaeld ikke rykket sig.

Hun tager stadigvaek 250 kroner for en gammeldags endefuld eller et håndjob af et kvarters varighed.

For 2500 kroner tilbyder hun en fire timers luksuspakk­e med langtids-smaek, grundig kropsmassa­ge og den store finale med svensk oliemassag­e og udløsning.

Jeg druknede mellem de mange andre erotiske massageann­oncer

 ??  ?? Ediths prisniveau har ikke aendret sig. Men det har hendes hjemmeside­r og markedsfør­ing. Det er blevet nemmere at finde frem til Madame Edith.
Ediths prisniveau har ikke aendret sig. Men det har hendes hjemmeside­r og markedsfør­ing. Det er blevet nemmere at finde frem til Madame Edith.
 ??  ?? Håndjob, svensk oliemassag­e og pirrende smaek er Ediths specialer i den erotiske afdeling. I den anden del af hendes forretning udbyder hun almindelig kropsmassa­ge til en helt anden kundekreds.
Håndjob, svensk oliemassag­e og pirrende smaek er Ediths specialer i den erotiske afdeling. I den anden del af hendes forretning udbyder hun almindelig kropsmassa­ge til en helt anden kundekreds.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark