Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det står sløjt til med ytringsfri­heden i dette land. En gruppe Tibet-demonstran­ter får det tibetanske flag frataget af politiet for ikke at genere den kinesiske praesident. Og på kronprinse­ns fødselsdag på Amalienbor­g Slotsplads får en gruppe republikan­ske demonstran­ter revet deres bannere i stykker og bliver truet med taesk af ’Billedblad’-segmentet.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense

at den gamle kone fra Svaertegad­e, Karen Thisted, er da helt ude af trit med den verden, vi lever i i dag. Først skriver hun en klumme om, at unge piger i luftige sommergeva­ndter selv er ude om, at de kan blive antastet af sexfiksere­de maend. Derfor mener Karen, at de bør klaede sig i saek og aske eller burka for ikke at drage maendene. Hendes naeste projekt er, at justitsmin­ister Pape skal overvåge, at hans forlovede skal holdes i kort, aedru snor. Tiderne er ikke som i Karens ungdom, hvor hendes far, borgmester­en i Ringsted, havde styr på både lille Karen og moralen.

Visti Vester

Solrød Strand

at som en stolt sosu-medarbejde­r synes jeg, at vores politikere skal i praktik i hjemmeplej­en. Så kaere politikere, nu hvor overenskom­stforhandl­ingerne er overstået, skal I med ud at se de udfordring­er, der er, når den visiterede tid hos Agnes kun er ti min., men det er nødvendigt med 20 min. For Agnes har det skidt i dag og kan naesten ikke gå. Jeg vil jo gerne give Agnes de bedste muligheder, så hun kan blive laengst muligt i sit lille raekkehus.

Helle Andreasen Dalby, Haslev

at der måske er lys forude, for til naeste valg stiller Jens Rohde op for de radikale, og han er som jeg, der ikke er radikal, dybt indigneret over, at man ved samråd ikke kan få at vide, hvem der er ansvarlig for de mange usandheder i Folketinge­t, men som så ender i et ligegyldig­t samråd. På enhver anden arbejdspla­ds vil den, der har ansvaret, også vaere den, der enten bliver fyret eller får en gevaldig reprimande.

Kim Hansen

Herlev

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark