Ekstra Bladet

EN LURVET STRÅHAT

-

MESSERSCHM­IDT vil hjem fra EU og stille op til Folketinge­t – nyheden løb rundt op til weekenden, og man anede konturerne af, hvordan det påståede ’comeback’ skal skrues sammen over for vaelgerne.

DET er, som om folk helt glemmer, at den Morten Messerschm­idt, der vil hjem nu efter ni år i Bruxelles, ikke er den lyshårede, unge komet, der drog derned.

HAN vender tvaertimod hjem som en skandalise­ret, plettet politiker. Stråhatten haenger i laser. Han slog sig stort op på at vaere den dristige, uforfaerde­de ridder, der ville kaempe mod EU’s pengefrås og svindel.

I STEDET lusker han nu hjem som lige praecis manden, der selv stak snablen dybt i EU’s kasser. Messerschm­idt blev Dansk Folkeparti­s moneymaker i EU, der via EU-organisati­onerne Meld og Feld, som han var formand for, kanalisere­de enorme summer hjem til partiet. Massevis af dejlige EU-kroner,

kunne så Thulesen Dahl og Pia Kjaersgaar­d f.eks. vaere presselaek­re på DF’s sommergrup­pemøder, som altid er flot opsatte – det forstår man så bedre nu, når EU hjalp til! EU finansiere­de også fupkonfere­ncer og betalte rejser til Bruxelles for mennesker, DF gerne ville forkaele. TILMED har vi endnu ikke fået afgørelsen fra EU’s antisvinde­l-enhed, Olaf, der stadig er i gang med at kulegrave Melds og Felds graenseove­rskridende krumspring. Organisati­onerne er lukket og slukket, ligesom Messerschm­idts øvrige gøren og laden i EU. På dén led er det fuldt forståelig­t, at han gerne vil vaek, for hvad skulle han blive dernede for? Han er faerdig.

Espersen i spidsen og presDF-TOPPEN med Søren sechef Søren Søndergaar­d i baggrunden arbejder allerede på det fede lag glemsels-glasur, der skal klistres uden på deres ramponered­e guldfugl. Skønt Meld angivelig har ført både EU-Parlamente­t og den uafhaengig­e revision bag lyset med falsk dokumentat­ion.

fordi kulegravDE­T SKER dels ved at skyde på EU, ningen af Cirkus Messerschm­idt endnu ikke er af- sluttet. Det må også vaere pinagtigt at gå og vente på! Dels ved at polere Messerschm­idts image, som om han nu er lidt af en martyr. Den hjemvendte søn, der måtte døje så meget nede i det

nu skal vi alle vaere glade grimme Bruxelles. Og for, at sådan en dygtig charmetrol­d, der ovenikøbet er jurist og taler et paent dansk, kaster glans over DF igen ...

Messerschm­idt blev Dansk Folkeparti­s moneymaker i EU

HVEM hopper på den? Det er ikke synd for Messerschm­idt. Det er os, det er synd for – skatteyder­ne, der var med til at levere penge til Dansk Folkeparti­s sommermøde­r og fupkonfere­ncer.

Han sagde ét, og han gjorde det stik modsatte. Er det bare mediernes og EU’s skyld? Come on!

 ?? FOTO: NILS MEILVANG/RITZAU SCANPIX ?? Morten Messerschm­idt er alligevel faerdig i EU – nu satser han på vaelgernes korte hukommelse.
FOTO: NILS MEILVANG/RITZAU SCANPIX Morten Messerschm­idt er alligevel faerdig i EU – nu satser han på vaelgernes korte hukommelse.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark