Ekstra Bladet

… og tårerne trillede

-

27. maj 2017 vandt Lyngby bronze i Superligae­n. Naesten praecis et år senere rykkede klubben ud af landets bedste raekke.

Nederlaget til Vendsyssel var den ultimative konsekvens af en saeson praeget at uro og økonomisk kaos.

– Det er kulminatio­nen på et svaert forår. Det er kontrastfy­ldt i forhold til sidste år. Det har vaeret det vaerste fodboldår.

– Det skabte en masse uro i

Vi fik unge spillere med masser af talent ind, men de blev måske bragt ind for tidligt

forhold til den mulige konkurs, men vi har fået nogle nye ejere ind, som har forsøgt at gøre alle de rigtige ting. Jeg er sikker på, klubben nok skal få glaede af det fremadrett­et, men det nåede at saette sine spor, at vi mistede et par spillere. Truppen blev ikke så konkurrenc­edygtig. Vi fik unge spillere med masser af talent ind, men de blev måske bragt ind for tidligt. Det var vi nødt til. Vi var tvunget til det.

– Vi lagde en plan om, at vi skulle spille dem til og få så mange af de rutinerede klar til kamp. Operatione­n lykkedes, men patienten døde, siger Tauber, der greb megafonen kort efter slutfløjt for at overbringe fansene en besked.

– Jeg havde egentlig bare brug for at sige tak for den støtte, de har vist os. Det nemmeste som fan er at blive hjemme, når vi ikke leverer resultater­ne, men vi skylder fansene en stor tak. De har steppet op og gjort alt i deres magt.

 ?? FOTO: LISELOTTE SABROE/RITZAU SCANPIX ?? Lyngbys Jeppe Kjaer scorede, men det var ikke nok til at sikre endnu en saeson i Superligae­n.
FOTO: LISELOTTE SABROE/RITZAU SCANPIX Lyngbys Jeppe Kjaer scorede, men det var ikke nok til at sikre endnu en saeson i Superligae­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark