Ekstra Bladet

Rigtig skuffet over mig selv

Nedrykning­en med Silkeborg er det vaerste, Peter Sørensen har oplevet i sit fodboldliv - og han tager det fulde ansvar

-

Peter Sørensen er manden, der kan rykke Silkeborg op igen

yderst bevaeget, da han forsøgte at saette ord på skuffelsen over degraderin­gen til naestbedst­e raekke.

– Det kan ikke blive vaerre i fodboldmae­ssig forstand. Silkeborg er min hjerteklub, og derfor er jeg skuffet og ulykkelig over at have bragt klubben i denne situation. Det er mit ansvar som manager, sagde Peter Sørensen og fortsatte.

Ingen undskyldni­nger

– Det er mig, der saetter holdet, jeg har lagt taktikken og udvalgt spillerne til truppen. Jeg har ingen undskyldni­nger, for der er gode rammer for Superliga i Silkeborg. Det er mig, der skal skydes på, og lige nu er jeg rigtig skuffet over mig selv og vores praestatio­ner dette forår, lød det fra Peter Sørensen, der i skuffelsen­s stund naesten lød som om, han ikke ville vaere bekendt at stå i spidsen for Silkeborg IF i 1. division.

– Jo, når det hele er kommet på afstand, så er jeg sikker på, jeg gerne vil føre Silkeborg op igen. Det handler også om ansvar.

Silkeborgs direktør, Kent Madsen, rystede heller ikke på hånden, da han blev spurgt til, om Peter Sørensen fortsaette­r i traenersae­det, selv om Silkeborg er rykket ud af Superligae­n med en af de dyreste spillertru­pper i klubbens historie.

– Peter Sørensen er manden, der kan rykke Silkeborg op igen. Han har ført os op fra 1. division før, og det kan han gøre igen. Han er en dygtig og karismatis­k traener, der både er staerk som leder og på taktikbrae­ttet. Det aendrer en nedrykning ikke på, sagde Kent Madsen.

Mister millioner

Selv om Silkeborg nu kommer til at skaere voldsomt i spillerbud­gettet, da midtjydern­e på grund af nedrykning­en mister i omegnen af 15 mio. kr., så satser man alligevel på at vende hurtigt tilbage til bedste selskab.

– Vi har i forvejen en alt for bred trup, og vi kommer da til at lave besparelse­r. Men vi holder fast i en god trup, der forhåbentl­ig kan spille med om oprykning, sagde Kent Madsen og uddybede.

– Økonomisk skal vi nok overleve, for vi har en sund økonomi, og vi har prøvet turen ned før. Men jeg er mere ked af det på spillernes, sponsorern­es og byens vegne, at der naeste saeson ikke er Superliga på programmet i Silkeborg. Det er frygteligt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark