Ekstra Bladet

Kloden Dreyer: Superliga kan holde stortalent i Esbjerg

-

Anders Dreyer har denne saeson fået sit endelige gennembrud for Esbjerg fB i 1. division.

18 saesonmål blev det til for den 20-årige Brammingkn­aegt, og søndag aften kanonerede han sin barndomskl­ub tilbage i Superligae­n med et hattrick på hjemmebane mod Silkeborg foran 7.043 ellevilde og taknemmeli­ge tilskuere.

Da han endegyldig­t sendte vestjydern­e tilbage i fineste selskab, med sit 3-0-mål, eksplodere­de det hele på laegterne på Blue Water Arena, hvor det rystede helt op i de små traeborde, som pressen har til rådighed på langsiden.

Helt vanvittigt

– Det var helt vanvittigt! Det er mit første hattrick for klubben, og så sikrer den os oven i købet oprykning. Jeg kan naesten ikke beskrive, hvor sindssygt stort det er, lød det fra Anders Dreyer, der stod med en cola, selv om han var gennemvaed­et af en blanding af øl og champagne.

For et år siden var Anders Dreyer, trods sin unge alder, et af håbene på det Esbjerghol­d, der endte med at rykke ud af landets bedste raekke. Nu er han klubbens ubetingede stjerne, topscorer og, at dømme efter tilskuerne­s tilråb, en slags Messias, der naermest kan gå på Vesterhave­t.

Det var helt vanvittigt! Det er mit første hattrick for klubben, og så sikrer den os oven i købet oprykning

Jo, de er glade for Anders Dreyer i Esbjerg, og det var også ham, hovedparte­n af de baneløbend­e tilskuere samlede sig om efter slutfløjte­t.

Vildt fedt

– Jeg nåede lige at se vagten tackle den første fan, men det er svaert at gøre noget med 5-600 euforiske mennesker, der bare vil fejre oprykninge­n med os. Det er vildt fedt, at Esbjerg har så entusiasti­ske fans, og jeg glaeder mig til at komme i byen og fejre det med dem i nat, sagde Anders Dreyer, der lige skulle et smut forbi mor og

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Hattrick-helten Anders Dreyer ser sig selv fortsaette i Esbjerg, da fremtiden nu byder på Superliga-bold.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Hattrick-helten Anders Dreyer ser sig selv fortsaette i Esbjerg, da fremtiden nu byder på Superliga-bold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark