Ekstra Bladet

Hattrick-helt

-

far efter noget rent tøj…

Det er ingen hemmelighe­d, at der allerede har vaeret bud fra udlandet efter Esbjergs 20-årige stjernesku­d, men Anders Dreyer har ikke travlt med at forlade Danmark.

Saerligt ikke, når der nu står Superliga på menuen efter sommerferi­en.

Det største

– Jeg er glad for at vaere her og har kontrakt frem til 2020, men det er klart, at tilbuddet kan blive så stort og spaendende, at hverken klubben eller jeg kan sige nej. Men det er noget helt andet, nu hvor vi er tilbage i Superligae­n. Det er det største herhjemme, og jeg vil gerne vise mig frem på øverste hylde. Så der skal noget meget vildt til for at lokke mig vaek fra Esbjerg.

Det kan de så saette pris på i Vestjyllan­d – og det kan alle vi andre også. For det er kun et spørgsmål om tid, før Anders Dreyer er for stor til den liga, han selv sendte Esbjerg op i: Superligae­n.

Thomas N. Andersen

Silkeborg IF kom til at betale prisen for det horrible forsvarssp­il, klubben har leveret det meste af det forsømte forår.

Når man direkte foraerer mål til både Lyngby, Helsingør og Esbjerg - og taber de indbyrdes kampe til to af disse mandskaber, så kan man ikke brokke sig over nedrykning­en. Heller ikke selv om Silkeborg ikke så ud til at havne i suppedasen, da grundspill­et sluttede.

Der var da heller ingen pigefornae­rmede miner fra hverken Peter Sørensen, Kent Madsen eller spillerne over strukturen, som altså endte med at koste dyrt. Naesten lige så dyrt som den vaklende defensiv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark