Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du tager dig endnu dag tid til at kigge lidt indad, og fornemme dine psykiske behov. Det kan godt vaere at livet kraever at man er udadvendt og at man vil andre mennesker, men der skal tankes op i ressourcer­ne af og til. Det gør du i dag, akkurat ligesom du gjorde i går.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil helst vaere lidt sammen med familien, ellers vil du i hvert fald nyde en dag bag hjemmets fire vaegge. Det kan måske vaere svaert at få lov til hele dagen igennem, på en ganske almindelig mandag. Men lige så snart du har fri, bør du søge de hjemlige gemakker.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du tager endnu en dag på dine egne praemisser, men sikkert ikke i samme skala som i går, da det var søndag.I dag er det mandag, og du er nok nødt til at passe dit arbejde, som de fleste andre, men kan du bede om opgaver hvor du kan fordybe dig alene, hvis det er muligt.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du få en dejlig dag med din partner, hvor I saerligt kan lytte til hinandens behov. Hvis du er single vil du i dén grad maerke behovet for intimitet og naervaer i dag. Den type naervaer som en partner nok er bedst til at give. Du kan dog også ty til rigtigt gode venner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du traenger til at vaere på farten i dag, og du traenger til at opleve noget der giver dig et stort udbytte. Du er ikke interesser­et i at spilde tiden lige nu, du giver dig kun i kast med det meningsful­de. Sørg gerne for at planlaegge en masse aktivitete­r af meningsful­d karakter.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dine venner betyder meget for dig, og det maerker du saerligt i disse dage, hvor du har brug for dybde og naervaer, med dem der betyder allermest for dig. Vi taler om dine allermest dyrebare venner, dem der også har vaeret der, når livet var svaert. I kan få en god dag sammen.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du arbejder hårdt, passionere­t og intensivt i dag. Du er drevet af en energi, hvor der skal meget til at slukke din ild. Du går hårdt til vaerks, og måske kan dine kolleger blive bekymrede for dit ve og vel. Men det behøver de ikke, du har energien og ressourcer­ne til det lige nu.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kigger du lidt på økonomien, og du kigger ikke overfladis­k på den. Du vil gerne nå til bunds i sagerne, da du ved at du de kommende dage skal en masse, der måske kommer til at koste et par kroner. Derfor er det også ekstra vigtigt at du tager dig tid til at laegge et budget.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du brygger videre på en masse planer i dit indre, men du ”pladrer” ikke løs om dem til andre mennesker. Du er ikke i humør til at snakke løst og fast, du er i den grad i humør til alt andet end “smalltalk”. Så hvis du endelig betror folk dine planer, må de virkelig lytte efter.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag stiller krav til din kreativite­t, som du kan få en god kontakt til nu. Det kraever måske lidt fordybelse, og det kraever nok at du ikke sådan uden videre giver op. Du er heldigvis sejlivet når det gaelder dét i livet der kraever dybde, tålmodighe­d og ikke mindst engagement.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er helt på dupperne for tiden, og du vil i dag møde “good-will” hvorend du kommer frem. Det handler sikkert om dit store engagement, din virketrang og dit gode humør ikke mindst. Folk maerker at du er en ildsjael der braender for tingene, og det inspirerer dem meget.

FISKENE 20/2-20/3

I dag overvejer du hvad du egentlig har energi til i dit liv. Du tror ikke på halvfaerdi­ge løsninger, du har behov for at vide, at dét du går efter nu, også er holdbart i dit liv. Det nytter ikke noget at danse om den varme grød, du vil have rene ord for pengene nu, og det får du også.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark