Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NYKØBING F: Et barn og seks voksne måtte evakueres, da der søndag kort efter midnat opstod brand på Jernbanega­de. Branden startede i en grønthandl­erforretni­ng og spredte sig til nabobygnin­gerne. Politiet mistaenker, at den kan vaere påsat.

RØNNE: To slagsbrødr­e kom op og toppes foran Krystal Bodega. Dørmanden tilkaldte en ambulance, og den ene af slagsbrødr­ene, en 28årig mand, måtte på hospitalet til kontrol. JELLING: Ni personer havde valgt den uautoriser­ede vej ind på Jelling Festival i weekenden. De havde ikke købt armbånd til festivalen, og det førte til sigtelser fra Sydøstjyll­ands Politi til de ni hegnshoppe­re. HELLERUP: En beboer fik udsat sin bil for groft haervaerk. En gerningsma­nd havde punkteret bilens daek og sprøjtet fugeskum ind i bilens dørspraekk­er og udstødning.

VIBORG: Østjylland­s Politi måtte ud i en mindre biljagt, da de forsøgte at få en bil til at holde ind til siden. Maendene i bilen blev anholdt, og der blev fundet flere fyldte gasflasker i bilen. Politiet tror, at de kan vaere stjålet, da ingen af maendene kan forklare, hvor flaskerne kommer fra. ODENSE: En ung pige var til et musikevent, da hun blev passet op af en ukendt pige på 16-17 år, der skubbede hende. Flere af gerningskv­indens veninder kom til, og pigen blev revet så kraftigt i håret, at hun vaeltede omkuld og blev sparket i hovedet, brystet og maven.

VIBY J: En lastbilcha­uffør fra Litauen blev taget med fingrene i kagedåsen, da en borger spottede ham i faerd med at laesse cykler fra en lastbil over i en anden. Politiet tjekkede stelnummer­et på en cykel, der viste sig at vaere meldt stjålet, og manden fik en bøde på stedet. AABYBRO: Nabostridi­gheder betød, at en 44årig kvinde ringede til politiet. Naboen havde fjernet et traehegn mellem deres grunde. Problemet var dog, at hegnet ikke stod på naboens, men på den 44-åriges grund, og dermed er sagen haervaerk. SKAELSKØR: Sssh! Politiet måtte rykke ud til et Bibliotek, da 6-7 unge mennesker opførte sig højrøstet og ødelagde forskellig­e ting. De var dog forsvundet, da politiet kom

frem.sih

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark