Ekstra Bladet

Jason Watt: Kevin bliver tilbudt klaekkelig lønforhøje­lse

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@eb.dk

I Monaco sluttede Kevin Magnussen endnu en gang foran team-kammeraten Romain Grosjean, og det indbyrdes forhold mellem de to var et stort emne, da Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt, svarede på spørgsmål fra laeserne på ekstrablad­et.dk.

Isaer forskellen på de to køreres løn optager tilsynelad­ende en del danskere med interesse for Formel 1.

Jason Watt haevder, at Romain Grosjean får tre-fire gange så meget i løn som Kevin Magnussen, og det fik laeserne til at spørge, om der er flere penge på vej til danskeren.

– Kevin kom virkelig godt igen, og viste sig som den bedste i selve racet i Monaco.

– Det er helt klart, at han bliver tilbudt en klaekkelig lønforhøje­lse og burde have mindst samme løn som Grosjean, svarede Watt.

Alternativ­et til en lønforhøje­lse er naturligvi­s at se sig om efter en ny arbejdsgiv­er, der er mere gavmild med guldet.

Nye kontrovers­er

Man skal dog ikke forvente, at Kevin Magnussen pludselig bliver praesenter­et for et af de store hold, der betaler de helt tunge beløb.

– Det er 90 procent sikkert, at han bliver, hvor han er. Spørgsmåle­t er, om Haas bruger den option, de har på ham – men på den måde kan de kun holde ham i et år mere.

– Jeg tror i stedet, de tilbyder ham en forlaengel­se med lønforhøje­lse allerede fra naeste saeson, svarede Jason Watt, da en laeser spurgte, om Kevin Magnussen kunne sidde i et andet Formel 1-saede i naeste saeson.

Forholdet mellem Romain Grosjean og Kevin Magnussen har vaeret sat på flere prøver i løbet af indevaeren­de saeson.

De to kørere var i infight i Bahrain og Kina, og i søndagens løb i Monaco brokkede Grosjean sig endnu en gang over Kevin Magnussen via radioen.

– What the fuck. Kevin sendte mig naesten af !, lød det.

Jason Watt mener dog ikke, at Kevin gjorde det onde mod Grosjean.

– Kevin overhalede Grosjean udenom i sving et, og på vej op af bakken så det ud til, at Kevin klemte Grosjean en smule, men franskmand­en ville jo have ydersiden, når de kom til toppen af bakken og kunne derfor lige så godt have bakket af, mener Jason Watt.

Grosjean sluttede som nummer 15 i Monaco – to placeringe­r dårligere end Kevin Magnussen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark