Ekstra Bladet

Her er politiets fangst indtil videre

-

19 kilo hash, 5865 joints og 6,7 kilo skunk. Det er det foreløbige resultat af adskillige politi-aktioner på Pusher Street, siden christiani­tterne åbnede hashgaden fredag efter en pause.

– Indsatsen indtil videre har vaeret tilfredsst­illende, siger Lars Ole Karlsen, leder af Operativ Specialafd­eling i Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

For fjerde morgen i traek rykkede politiet ind tirsdag morgen.

– I dag var der meget, meget lidt bodmateria­le, vi måtte fjerne, og det er absolut glaedeligt, siger vicepoliti­inspektøre­n og tilføjer, at der også er blevet beslaglagt to ladcykler, fordi pusherne er begyndt at saelge fra dem.

Tirsdag i sidste uge besluttede christiani­tterne selv at lukke Pusher Street, blandt andet fordi volden var taget til. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var en af årsagerne, at personer fra en rygmaerkek­lub for nylig overtog magten i en af hashbodern­e, som blev bestyret af en ung, gaeldsramt hashhandle­r.

Fredag blev hashgaden åbnet igen, og salget var i gang stort set med det samme. Det fik politiet til at rykke ind tidligt lørdag og rive alle boder i Pusher Street ned. Den aktion har de gentaget hver morgen siden.

– Vi bliver ved, til man forstår, at det er uacceptabe­lt at have et hashsuperm­arked i Pusher Street, siger Lars Ole Karlsen.

 ?? FOTO: PRESSE-FOTOS.DK ?? Billeder fra søndagens politi-aktion på Pusher Street.
FOTO: PRESSE-FOTOS.DK Billeder fra søndagens politi-aktion på Pusher Street.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark