Ekstra Bladet

14-årige Mille fik foden skåret op i badeanlaeg

Moderen opfordrer folk til at rydde op efter sig

- DAVID ATTARDO daat@eb.dk

En solrig mandag aften ved Nørresøbad­et i Viborg tog en kedelig drejning for Mille.

Den forfrisken­de tur i søen udviklede sig til en tur på skadestuen og 22 sting i foden. Den 14-årige var så uheldig at traede i en knust flaske, og så var den aften ødelagt.

– Hun havde skåret sig, og vi måtte ned at hente hende med det samme. Den var desvaerre helt galt, og vi måtte vikle et håndklaede rundt om hendes fod for at stoppe blødningen, siger hendes mor, Mette Bach, til Ekstra Bladet om episoden.

Familien hastede hvor det på hospitalet, hurtigt stod klart, at Mille skulle syes. Med 22 sting. Og nu har Mette Bach en helt klar opfordring til folk, der opholder sig på stranden eller ved søen i Danmark.

Ryd op!

Hjaelp nu hinanden

– Jeg vil gerne understreg­e, at jeg ikke har noget imod de mennesker, der fester på stranden, da det lige så godt kunne have vaere hr. Jensen,

Vi måtte vikle et håndklaede rundt om hendes fod for at stoppe blødningen

der har efterladt flasken. Det handler udelukkend­e om, at folk skal rydde op efter sig.

– Hjaelp hinanden. Det kan godt vaere, at man ikke selv har svinet, men jeg vil opfordre folk til at samle det op alligevel. Det kan jo ende med, at andre kommer til at bøde for det, siger Mette Bach.

Mille har det efter omstaendig­hederne godt. Hun var tidligt oppe i går morges, men lagde sig til at sove igen på grund af smerterne.

– Hun er selvfølgel­ig ked af det. Der er karamel-dag i morgen (i dag, red.) på skolen, så det er jo ikke sjovt at have 22 sting i foden, siger Mette Bach til Ekstra Bladet.

Vil gå til kommunen

Moderen overvejer nu at gå i dialog med kommunen, ligesom skoleinspe­ktøren på Milles skole er blevet informeret om episoden, så andre kan advares.

 ?? PRIVATFOTO PRIVATFOTO ?? Voldsomt Så slemt stod det til med Milles fod, da hun kom til hospitalet. 14-årige Mille sammen med sin mor, Mette Bach, i et noget lykkeliger­e øjeblik.
PRIVATFOTO PRIVATFOTO Voldsomt Så slemt stod det til med Milles fod, da hun kom til hospitalet. 14-årige Mille sammen med sin mor, Mette Bach, i et noget lykkeliger­e øjeblik.
 ??  ??
 ??  ?? Laegen i gang med at lappe Milles fod sammen. 22 sting skulle der til.
Laegen i gang med at lappe Milles fod sammen. 22 sting skulle der til.
 ?? PRIVATFOTO PRIVATFOTO ?? Syet og renset. Men der går et stykke tid, inden Mille kan gå på sin fod uden smerter.
PRIVATFOTO PRIVATFOTO Syet og renset. Men der går et stykke tid, inden Mille kan gå på sin fod uden smerter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark