Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det sprog, der blev brugt i DR’s kronprins-fest-show, er under al kritik. Der blev bandet og talt om sex og au pair-piger, og det, mens der var børn, der sad og så det. Jeg synes, det var pinligt. Lars Hem

Karise

at det er sørgeligt, at der altid skal noget plat ind i disse shows, når DR laver show for de kongelige.

Allan Karlsson Hvidtjørne­n 9 Dragør

at regeringen­s dobbeltmor­al skriger til himlen. Den nye ghetto-aftale skal tvinge små børn i daginstitu­tion, så de kan laere om danske traditione­r.

Men samtidig støtter regeringen sharia i vuggestuer og børnehaver ved at tillade halal, tørklaeder, markering af muslimske helligdage og andre islamistis­ke traditione­r. Total signalforv­irring for både børnene og vaelgerne. Nicolai Sennels København

at i gamle dage, da man lyttede til ’Sport og musik’ var musikken til at holde ud. Erik Berth og Frank With og alle de andre vidste, hvad de talte om.

Nu sidder der et par fjantede tøser, der ikke kan udtale spillerell­er klubnavne korrekt. På tv-siden er der er utal af genudsende­lser. Nu tror jeg, vi har set antik-genudsende­lser nok.

Lars Hemmingsen Stakhaven

Valby

at jeg blev da glaedeligt overrasket, da jeg kunne se, at TV2 Charlie havde en god børnefilm på programmet – som med glaede også kan ses af os fra den årgang; ’Far til fire på Bornholm’. De viser de rigtige film i den store serie og ikke det nye plat, man senere har forsøgt at lave. Ham, der spiller far i de nye platudgave­r, skulle aldrig have sagt ja til det. Han har jo slet ikke krop til det. Det skal vaere en bamsetype, alt andet duer ikke.

Så nu håber jeg, at TV2 Charlie viser alle de gamle film i serien – til gavn for nutidens børn. Tak.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark