Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag skal der snakkes godt med gode venner, og det må gerne vaere om noget der taler til de små grå. Det behøver ikke at vaere let tilgaengel­igt at forstå. Det må gerne vaere mere svaert tilgaengel­igt stof, for eksempel filosofi, livsanskue­lser eller andet i den boldgade.

LØVEN 23/7-23/8

I dag nyder du at vaere sammen med andre, der er lige så kreative, som du er selv for tiden. Så kan I sikkert føde mange nye ideer, og brainstorm­e lystigt derudaf. Alle har gode ideer, og alle tager hinanden med på råd. Det gaelder om at søge sammen med de rigtige.

SKYTTEN 23/11-21/12

Endnu en dag er du i fuld vigør, og du kommer bragende ind ad døren hvor du kommer frem. Ingen er tvivl om at du er ankommet, du gør en entré , der gør sig bemaerket. Heldigvis er folk omkring dig lige i humør til at snakke og vaere uadvendte. Du bliver modtaget godt.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du fortsat få styr på en masse i dit liv, helst alene. Men i dag er du ikke kun i egne tanker, du kan i hvert fald med fordel få sendt et par mails, og andet der skal klares i den dur. Det kunne isaer godt vaere kommunikat­ion med det offentlige, skat og den type instanser.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du skal ikke forvente en stille og rolig dag, selvom du “bare” er hjemme. Hvad enten det kun er familien du er sammen med, eller om I har gaester, bliver der talt og diskuteret lystigt ved bordet. Måske ligefrem filosofisk­e emner. Bor du alene, bør du besøge familien netop i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag bliver det nok ikke så enkelt at få lov til at vaere alene. Folk er i humør til debat og samtale, og det er nok ikke det, der bekommer dig bedst lige nu. Så skal det i hvert fald vaere en samtale af dybdegåend­e karakter, men folk omkring dig er i humør til small talk. Tael til ti.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du snakker godt med din partner i dag, hvis du er i parforhold. Det kunne tilmed vaere I skulle invitere gaester spontant på middag, I er begge i snakkehumø­r, hvad mange er i dag. Er du single kan du invitere venner over, eller også kan du tage på en date. Snakketøje­t er smurt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er på farten i dag, og du har i saerlig grad evne for ”multitaski­ng” lige nu. Der kan vaere folk der mener, at du er på lige lovlig mange platforme ad gangen, men du vil ikke gå glip af noget lige nu. Du vil gerne vaere sammen med mennesker, men mails skal der også svares på.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan få en god dag sammen med dine venner. Men du kan også gøre noget ved et par af dine fritidsint­eresser. Du har i hvert fald en maegtig lyst til at vaere sammen med andre mennesker lige nu. Gerne folk der er villige til at dele ud af dem selv, ligesom du selv er i øjeblikket.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag kan du gøre dig en god handel eller to. Du vil sikkert have talent for at “prutte om prisen”. Du kan blive indaedt ved, isaer hvis det er en ting du rigtig gerne vil erhverve dig, uden helt at have råd til det. Der bor også lidt af en saelger i dig i dag, et loppemarke­d er nok lige sagen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan med fordel arrangere et møde i din bank i dag. Du vil vaere saerdeles god til at få forhandlet, og til at få talt din økonomi på plads. Banken vil også vaere venligt stemt overfor dine ideer, hvis du praesenter­er dem lige så godt mundtligt, som du har gennemtaen­kt dem inden.

FISKENE 20/2-20/3

I dag kan du med fordel tale med folk omkring dig, hvis du søger råd og vejledning i forbindels­e med dine projekter. Du vil møde mange, som kan komme med et par god idéer, og det vil vaere kaerkomne input der kommer på bordet. Tag bare imod, og sorter så efterfølge­nde.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark