Ekstra Bladet

Sådan vil han genrejse striwerne

-

Jakob Michelsen traeder ind i Ådalen uden at have fået gyldne løfter om spiller-forstaerkn­inger eller krav til truppens sammensaet­ning.

– Vi har taget hul på et transfervi­ndue, og den slags er, som det er. Jeg forventer i hvert fald både, at der er spillere, der kan forsvinde, ligesom vi vel også skal have nogle spillere ind ad døren, siger den nytiltrådt­e OBtraener.

De ord betyder også, at Jakob Michelsen har sagt ja til jobbet i OB uden forsikring­er om, at den eftertragt­ede keeper Sten Michael Grytebust fortsat er i klubben, når transfervi­nduet lukker.

En ny type spillere

OB’s stenrige storaktion­aer, Niels Thorborg, har ellers pengene til at afgive den slags løfter, såfremt han ønskede at hjaelpe en ny traener i gang med jobbet på betryggend­e vis.

Men intet tyder på, at Jakob Michelsen er blevet lokket til Fyn med ekstraordi­naere løfter.

– Vi har drøftet truppens sammensaet­ning i forbindels­e med vores forhandlin­ger, og det er klart, at jeg har nogle ønsker i den forbindels­e, og der er også nogle ønsker som OB har formuleret, siger Jakob Michelsen og uddyber sine ønsker:

– Jeg synes, at det er vigtigt, at få nogle typer ind, som gør det muligt at kunne aendre en kamp fra baenken, så holdet kan få et andet udtryk.

– Vi har brug for nogle mere alsidige typer, så vi har forskellig­e kvaliteter i truppen til forskellig­e opgaver, siger han.

OB har i forbindels­e med sommerpaus­en sagt farvel til seks spillere med kontraktud­løb, ligesom lejeaftale­n med Mohammed Fellah er udløbet.

Det betyder, at Jakob Michelsen har masser af muligheder for at saette sit praeg på den trup, han nu overtager.

Fokus på forsvaret

Han ønsker ikke at pege specifikt på, hvilke positioner han ønsker at se naermere på, men det er ret oplagt, at fynboerne har brug for at få styrket konkurrenc­en i det centrale forsvar, ligesom en solid, defensivt orienteret midtbane-mand laenge har vaeret savnet i Odense-klubben.

Såfremt Sten Michael Grytebust saelges, bliver der behov for at hente en staerk afløser. Indtil videre har fynboerne imidlertid afvist alle tilbud på nordmanden, der er på ønskeliste­n i Brøndby.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Sten Michael Grytebust har vaeret en vigtig del af OB-holdet, men ledelsen vil ikke love Jakob Michelsen, at den eftertragt­ede målmand bliver på holdet.
FOTO: JENS DRESLING Sten Michael Grytebust har vaeret en vigtig del af OB-holdet, men ledelsen vil ikke love Jakob Michelsen, at den eftertragt­ede målmand bliver på holdet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark