Ekstra Bladet

HER HARI MIG TILBAGE

POWER: Serena Williams havde ikke ligefrem valgt en diskret entre, da hun iført kattekostu­me gjorde comeback i et festfyrvae­rkeri af støn og serveesser

- roels hristensen h@eb.dk

PARIS (Ekstra Bladet): Man kan vaelge at gøre sin entre på så mange måder.

Fra en ydmyg kryben over en frejdig fremkomst og så til den, Serena Williams valgte i går eftermidda­g klokken 16.19 på Court Phipe Philippe Chatrier.

De parisiske modeelsker­e fik formentlig champagnen galt i halsen, da de så den ikhelt ke helt slanke amerikaner spankulere vinkende ind i stramtsidd­ende, sort lycra fra top til tå.

Suppleret med et højrødt bælte, så vi, da denne dagens selvvalgte catwoman smed overdelen.

Kattebevae­gelser var der nu ikke så mange af, da hun medd maskulint haese støn begyndte at sende filtbolden hen over det røde grus i et inferno af en tenniskamp mod den lige så hårdt servende tjekke, Kristyna Pliskova.

Man følte sig hensat til perronen på landets travleste S-togstation i myldretide­n, da de to begyndte at udveksle utagelige førsteserv­er, og det blev såmaend til 28 af slagsen.

Skreg af glaede

Da røgen havde lagt sig, havde den 36-årige Serena Williams vundet sin første gruskamp i to år og sin første grand slam-kamp siden hendes 23. titel i Melbourne 2017 med 7-6, 6-4.

Undervejs så de 15.000 tilskuere en tredobbelt vinder af French Open, som efter sin barsel endnu ikke risikerer fartbøder for sit benarbejde, men som stadig har al sin power intakt.

Første saet endte naeste skaebnebes­temt i en tiebreak, mens de to pludselig begyndte at bryde hinanden metodisk i det naeste, hvor Williams kaempede så ihaerdigt, at hun i jagten på en stopbold på et tidspunkt endte på popoen.

Men op kom hun, og efter et nervøst parti skreg hun sin glaede ud efter matchbolde­n. Verdens største, kvindelige tennisspil­ler er tilbage.

Klar til at konkurrere

I presserumm­et havde hun fundet den blide, smilende og charmerend­e side af sit vaesen frem. Ja, hun fremstod vel naermest som en kaerlig mor og bar over med ethvert gylp fra salen.

Hendes dragt kaldte hun bredt smilende for sit ’catsuit 2.0’, og så forklarede hun, at hun glaedede sig til at komme hjem til lille Alexis Olympia.

– Jeg har vaeret her hele dagen på grund af regnvejrsp­auserne, og jeg er ikke vant til at vaere vaek fra hende så laenge. Jeg ammede hende i lang tid, og vi er meget knyttede til hinanden.

Hun forklarede også, hvor svaert det var at få genskabt sin ’core’, men også hvor nemt det var at nyde livet som mor – og såmaend også sit comeback på Roland Garros.

– Jeg vil bare nyde det og se, hvad der sker, sagde hun og tøvede lidt på spørgsmåle­t om, hvorvidt hun bare er her for at få nogle gode kampe eller går efter titlen:

– Hmm ... Jeg er her for at konkurrere, men jeg laegger ikke det pres på mig selv, jeg plejer. Men, eh, inderst inde …

Jeg er her for at konkurrere, men jeg laegger ikke det pres på mig selv, jeg plejer

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark