Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 I dag er du flittig, målrettet og god til at koncentrer­e dig om det vaesentlig­e. Det kan godt vaere der kommer en fiks idé du bare må afprøve i praksis, men det er nu heller ikke det vaerste der kan ske. Det vaesentlig­e er, at du hele tiden er praksisori­enteret i dag.

LØVEN

23/7-23/8 Du er arbejdsom og flittig i dag.Du tager godt fat på dit job, og du viser også vejen for dine kolleger. Men du slider ikke i det, bare for at slide i det. Du er også god til se nye og uventede muligheder dér, hvor der åbenlyst foregår et ørkesløst slid for alle parter.

SKYTTEN

23/11-21/12 Din økonomi er på dagsordene­n i dag, og her kan du virkelig få lagt et budget der holder. Du er ansvarlig, og samtidig har du det fulde overblik over hvad der skal købes den kommende tid. Så kan det tilmed vaere, der også skabes lidt rum til eventuelt uforudsete udgifter.

TYREN

21/4-21/5 I dag vil du vaere god til at få teori og praksis til at mødes. Man får af og til en masse ny viden ind, og det er godt at have et videbegaer, men det er også godt at kunne omsaette alt det man laerer til praktisk brug. I dag har du anlaeg for begge dele, og får måske aha-indsigter.

JOMFRUEN

24/8-23/9 I dag kan du godt lide at arbejde praktisk med dine haender, eller hvad du nu engang er praktisk anlagt indenfor. Samtidig vil du vaere god til at se nye kreative udfoldelse­smulighede­r, inden for det der nu engang optager dig. Du kan også dyrke et par af dine hobbyer.

STENBUKKEN

22/12-20/1 Du vil frem i verden i dag. Ikke som så mange andre mennesker, der måske praler med de mange tinge de kan. Snarere på din vante og gammelkend­te Stenbukke-facon, hvor du naermer dig tingene skridt for skridt. Du er ufatteligt udholdende, du får også et par nye ideer.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Du tager ansvar for dig selv i dag, og du sørger for at få styr på alt det der halter i dit liv. Alt det som på en eller anden måde taerer på dine ressourcer i det daglige, har du evne for at organisere dig ud af. Det kan tilmed vaere der på den måde vil dukke uventet fritid op også.

VAEGTEN

24/9-23/10 Du vil helst vaere sammen med familien i dag, og du vil helst vaere hjemme. Her kan du få ordnet en masse praktiske ting, men du kan også få tid til at bare at vaere, og slappe af. Det handler om en god planlaegni­ng, så opstår der en pludselig tidslomme til ren afslapning.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Du vil helst vaere alene i dag. Du har nemlig et par fikse ideer, som du helst vil afprøve helt for dig selv. Det kan tilmed også vaere det endelig er praktisk muligt for dig, at få gjort noget ved sagerne. Find din indre opfinder frem, du er helt i dit es som Vandbaerer netop i dag.

KREBSEN

22/6-22/7 Det kan vaere svaert at få tid nok til ens partner i en travl og haesblaese­nde hverdag. I dag kan I dog gøre noget ved sagen, og simpelthen planlaegge Jer ud af tingene. I tager begge ansvar for relationen, og det giver forholdet ny gnist. Er du single har du ikke de problemer.

SKORPIONEN

24/10-22/11 I dag vil du gerne nå en masse, og du giver ikke op før du er nået fra A-Z. Det kan vaere at du kan få organisere­t et par ting, som laenge måske har rodet en anelse for meget. Det kan vaere rudekuvert­er du aldrig er dykket ned i, eller mails du aldrig har åbnet. Tag gerne fat i dag.

FISKENE

20/2-20/3 Du har brug for at vaere sammen med gode venner i dag, men det kan ikke udelukkes at enten de, eller du selv, vil bede om hjaelp til praktiske opgaver. Man kan også sagtens traekke i arbejdstøj­et og alligevel få en rigtig god dag. Det gør I netop i dag, på ganske forunderli­g vis.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark