Ekstra Bladet

KAN MISSE GRUPPESPIL­LET

Liverpool-fysioterap­eut vurderer, at Salah er ude i tre-fire uger

-

Mohamed Salah er havnet i et kapløb med tiden for at blive klar til sommerens VMslutrund­e i Rusland.

Ruben Pons, som er fysioterap­eut i Liverpool, vurderede i går, at Salahs skulderska­de vil tage op til en måned at komme sig over.

– I princippet vil det tage mellem tre og fire uger, men vi vil forsøge at reducere den tidshoriso­nt. Det er et stort mål, sagde Ruben Pons til den spanske avis Marca.

Hvis det tager Salah fire uger at vende tilbage, vil angriberen gå glip af Egyptens tre kampe i det indledende gruppespil.

Egypten indleder VM mod Uruguay 15. juni, spiller mod Rusland 19. juni og slutter af mod Saudi-Arabien 25. juni. Derefter kan der vente knockoutka­mpe for Egypten, og så vil Salah vaere i spil igen.

Målet er dog at få Salah klar til den første kamp mod Uruguay, selv om det bliver vanskeligt.

Første VM i 38 år

I går lød meldingen fra Egyptens Fodboldfor­bund (EFA), at Salah maksimalt vil vaere ude i tre uger.

– Doktor Mohamed Abu Ula bekraefter, at perioden for Salahs fravaer på grund af skaden ikke vil overstige tre uger, skriver EFA på sin Facebook-profil.

Det vil betyde, at stjernen vil vaere i spil til Egyptens sidste gruppekamp mod Saudi-Arabien 25. juni.

25-årige Salah vil meget gerne vaere med ved VM for Egypten, som deltager ved VM for tredje gang, men for første gang i 38 år.

– Han er ked af, hvad der skete, men er totalt fokuseret på at komme tilbage, og så må vi se, hvornår han kan vaere klar, siger Ruben Pons.

Salah blev skadet i en duel mod Real Madrid-stopperen Sergio Ramos i lørdagens Champions League-finale. Liverpool tabte kampen 1-3.

Da Egypten kvalificer­ede sig til VM, var Salah meget afgørende. Salah scorede et mål på straffespa­rk i det 95. minut, da Egypten vandt 2-1 hjemme over Congo i oktober. Salah havde også scoret det første egyptiske mål.

I sin første saeson for Liverpool har Salah scoret 44 mål i alle turneringe­r.

Ritzau

Vi vil forsøge at reducere den tidshoriso­nt. Det er et stort mål

 ?? FOTO: KIERAN MCMANUS/BPI/REX ?? Mohamed Salah måtte graedende udgå med en skade i Champions Leaguefina­len. Det store spørgsmål er, om han bliver klar til VM.
FOTO: KIERAN MCMANUS/BPI/REX Mohamed Salah måtte graedende udgå med en skade i Champions Leaguefina­len. Det store spørgsmål er, om han bliver klar til VM.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark