Ekstra Bladet

Laudrup viser vej til VM

- STEFAN CHRISTENSE­N

Det er ikke mange dage siden, at Michael Laudrup sagde farvel og tak som traener i Qatar, men allerede nu løfter han sløret for, hvad den naeste tid skal bruges på.

Den tidligere danske landsholds­anfører skal således fungere som ekspert for TV2 under de afgørende kampe ved VM i Rusland.

Hovedperso­nen glaeder sig til opgaven.

– VM er ganske enkelt det største, fordi de bedste spillere er samlet, fordi det kun er hvert fjerde år, og fordi en hel verden ser med. Jeg glaeder mig hver eneste gang. Vi får så meget god fodbold, siger Michael Laudrup, der har førstehånd­serfaring fra Rusland, hvor han fra 2008 til 2009 var cheftraene­r i Spartak Moskva.

Laudrup skal dog ikke vaere med fra start. Han traeder først ind som ekspert til semifinale­n og finalen for TV2, der oplyser, at Laudrup ’har andre gøremål’ tidligt i turneringe­n – uden dog at komme det naermere.

Ekspert-gerningen udføres i selskab med kommentato­r Flemming Toft – akkurat som ved EM for to år siden.

– Vi brugte Michael Laudrup ved EM i fodbold i 2016, og når han lavede sine analyser af kampene, kunne man klart og tydeligt maerke, at han har spillet og traenet på allerhøjes­te niveau.

– Han har en ekstraordi­naer indsigt i fodbold på den største scene, og så er han god til at formidle det, siger Allan Hvid, redaktions­chef på TV2 Sporten.

 ?? FOTO: KARIM JAAFAR ?? Michael Laudrup skal agere ekspert for TV2 under det kommende VM i Rusland.
FOTO: KARIM JAAFAR Michael Laudrup skal agere ekspert for TV2 under det kommende VM i Rusland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark