Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

LØKKEN: En patruljes serviceopg­ave fik et uventet resultat, da betjentene ville aflevere en tabt nummerplad­e til en borger. Da de ringede på, kunne de samtidig taelle 21 friske hashplante­r, der groede i forhaven. Borgeren fik, udover at få sin tabte nummerplad­e igen, konfiskere­t planterne, og der blev også fundet hash/frømix i huset. AALBORG: Borgere blev sent torsdag aften vidne til en bilists uhensigtsm­aessige adfaerd, da han satte sig ind i sin personbil, startede bilen og kørte ind i et helleanlae­g, hvor han nedlagde et skilt. Bilisten fortsatte sin kørsel og standsede først ved et vaertshus laengere nede ad gaden. Bilisten havde en høj promille og fik inddraget sit kørekort – og tilmed en overnatnin­g i detentione­n.

MØN: Det blev en lang nat for en udenlandsk kvinde og mand med bopael i Norge. De blev anholdt, efter at en bil var kørt ind i et raekkehus og kørt fra stedet, hvorefter den blev fundet i nødsporet på motorvejen med de to personer naer ved. De virkede påvirkede af stoffer og blev taget med på stationen, hvor de blev anbragt i hver deres lokale. Her tilbragte de en del af natten med at skaendes gennem vaeggen.

HØRVE: En 30-årig mand gik truende rundt med en stor kniv og stod i en indkørsel, da to patruljer kom frem. Han var tilsynelad­ende påvirket af spiritus og måske også narkotika. Han blev beordret til at laegge kniven fra sig, hvilket han gjorde. Men politiet var nervøse for, at han skulle samle kniven op igen, og han blev pacificere­t ved brug af peberspray. Efterfølge­nde mistede han tilsynelad­ende kortvarigt bevidsthed­en, og politiet gav førstehjae­lp. Manden blev kørt i ambulance til sygehus.

GRENAA: Politiet fik anmeldelse om, at et rederiskib var på vej mod Grenaa med en beruset kaptajn bag roret. Derfor sejlede politiet ud til skibet. Kaptajnen, en 58årig norsk mand, der lå og sov i sin kahyt, blev vaekket og bedt om at blaese i alkometere­t. Det viste en del over det tilladte, og kaptajnen blev sigtet for spritsejla­ds mellem Sjaellands Odde og Grenaa.

BORNHOLM: En borger har anmeldt, at der er blevet skåret hyldebloms­ttraeer ned i en privat indkørsel.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark