Ekstra Bladet

Belastet af onani

-

I 1973 døde Skakel-familiens syv børns mor af hjernekrae­ft.

– Far sagde: ’Jeres mor er død. Hvis I vil gå ind på jeres vaerelser og graede, er det helt i orden’. Og så blev der aldrig talt om det igen, har Michael Skakels bror Steven sagt til CBS News.

Faderen trak sig vaek fra familien, gav børnene stort set fri adgang til penge og ansatte en barnepige. Michael, der i forvejen havde problemer i skolen på grund af ordblindhe­d, begyndte at drikke og nåede at blive smidt ud af flere skoler.

I 1991 kom det uopklarede drab endnu en gang i politiets søgelys – og Michaels far, Rushton, valgte at gå i offensiven. Han satte et hold detektiver til at kigge naermere på drabet.

Far skader søn

Resultatet faldt ikke godt ud for Michael, der nu blev politiets hovedmista­enkte. Det viste sig nemlig, at han havde løjet for politiet i 1975.

Han fortalte politiet, at han kom hjem fra en kammerat ved 23.30-tiden. Men i virkelighe­den var han klatret op i et trae ud for den kønne og jaevnaldre­nde nabodatter­s vindue for at onanere. Da han hørte stemmer, stak han af. I 1997 fortalte han en forfatter om episoden.

’Jeg løb hjem og taenkte: ’Åh Gud, jeg håber ikke, at nogen så mig spille den af’. Jeg husker, at jeg taenkte: ’Hvis jeg fortaeller nogen, at jeg var derude, vil de sige, at det var mig, der gjorde det’, sagde han ifølge tv-stationen. Hans løgn var et af de indicier, der førte til, at han blev dømt for drabet.

Kilder: Dailymail.co.uk, nytimes.com, washington­post.com, fairfieldc­itizenonli­ne.com, cbsnews.com greenwicht­ime.com, cnn.com

 ?? FOTO: JESSICA HILL/AP ?? Maratonsag
Michael Skakel som han så ud under et af de senere års retsmøder i den 42 år gamle mordsag.
FOTO: JESSICA HILL/AP Maratonsag Michael Skakel som han så ud under et af de senere års retsmøder i den 42 år gamle mordsag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark