Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er pisseirrit­erende, at man skal betale ekstra for Ekstra Bladet om fredagen, fordi Tipsbladet medfølger. Hvorfor kan vi, der er fuldstaend­ig ligeglade med dette tillaeg ikke fravaelge det? John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at når man nu om stunder på side 9 i Ekstra Bladet eller andre steder ser flotte piger med brystholde­re, der ligner haengekøje­r, fordi brysterne er blevet så store, ja, så sendes en liflig tanke til den sexede Wonderbra, der førhen løftede barmen på en naturlig måde. Suk.

Veber Finnedal København

at det ser ud til, at Folketinge­t ved dets årlige afslutning­sdebat indledte ’Distortion-ugen’, hvor talerne levede fuldt op til ordets oprindelig­e betydning: Fordrejnin­g og forvraengn­ing.

Flemming Støvring Østbanegad­e 103 København Ø

at I guder så er der masser af snot i EU. Men det europaeisk­e sammenhold er også en styrke for Danmark og Europa! Messerschm­idt har ikke en jordisk chance for at fjerne Danmark fra EU! Her har han en gigantisk tabersag – og så skrot op med millioner i snyd og plat til fordel for Dansk Folkeparti! Vi er og bliver europaeere på godt og undt! Som Sir Winston Churchill sagde; har du ikke fjender, så har du ikke kaempet! Michael Kjellberg Frederikss­undsvej København NV

at jeg ikke gider at se og laese mere om kronprinse­n. Det er på tide at nedlaegge kongehuset. Jeg har ikke brug for det. Det siges, at prinsen er folkelig, men han omgås kun de rige. Adel, jetset og så videre.

Børge Højlund Jensen

H. C. Andersens vej 56 Viborg

at jeg fik kaffen galt i halsen da jeg i tv hørte, at 78 procent af danskerne støtter EU. Undskyld, men 100 procent af de folk, jeg kender, er altså imod EU og vil gerne ud. Og vi vil gerne snart spørges i en folkeafste­mning.

Otto Høier Bethesdave­j

Aarhus N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark