Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du fyldt med positiv energi. Du siger din mening lige ud til folk, du er foretagsom og får bestilt dagens gode gerning. Det kan godt vaere at folk opfatter dig som vaerende meget ligefrem, men omvendt stimuleres du blot af en god diskussion, bare der ikke er for mange knaster.

LØVEN 23/7-23/8

Du er fortsat myreflitti­g på jobbet, du tager fat dér, hvor der skal tages fat. Du er samtidig god til at samarbejde og tager gerne dine kolleger med på råd, der hvor det er nødvendigt. Det giver en god dynamik mellem dig og dine kolleger. I har er rigt udbytte af hinanden i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Har du penge så kan du få, og har du ikke, så må du gå. Heldigvis er pengene ikke det store problem lige nu, og er du endelig ikke ligefrem godt ved muffen, så føler du alligevel en generel vaekst i dit liv på alle parametre disse dage. Du har en god optimisme og tro på tingene.

TYREN 21/4-21/5

Du er fyldt med lyst til både at forstå og laere mere disse dage, og din optimisme er stor. Du har måske rejselyst eller også har du lyst til at laere en masse nyt. Uanset hvad skal der en masse perspektiv på tingene, og du drømmer ikke bare, du gør praktisk noget ved sagerne.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din fritid og dine hobbyer er dét, der er på tapetet netop nu. Du sørger for aktivt at pleje dine fritidsint­eresser, og ved at disse er lige så vigtige som kaerlighed­en, familieliv­et og jobbet. Vi skal ikke kun udfylde en funktion her i verden, vi skal også nyde fritiden. Det gør du i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er helt oppe på lakridsern­e lige nu, og folk kan maerke at du mener både det du gør, og det du siger. Folk ved lige akkurat hvor de har dig, og det er en stor fordel, det gør nemlig at folk stoler på dig og dine mange projekter. Nyd det alt det du kan, og tag fat netop nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er fortsat optaget af at tage dig godt af dig selv, og du sørger for at der bliver tid til dig selv. Du rydder helt bogstaveli­gt kalenderen, sådan at du kan få tid til at lade op til samvaeret med andre mennesker også. Det giver dig en masse ny og dejlig energi i dagene der kommer.

VAEGTEN 24/9-23/10

Denne dag bør du tage en hjemmearbe­jdsdag, hvis du kan. Dét at vaere hjemme i din egen hule, er akkurat hvad du har brug for lige nu. Du har ikke lyst til at arbejde alt for hårdt, du holder dig til det absolut nødvendige, og saetter din energi ind på dine allernaerm­este.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Der er en tid til at vaere sammen med mange mennesker, hvilket du i reglen ynder. Men fordi du også har en meget aktiv hjerne som Vandbaerer, så suger du også indtryk til dig, som en parabol henter fjernsynss­ignaler ned. Det er nu tid til at sidde i sofan med god samvittigh­ed.

KREBSEN 22/6-22/7

Dit parforhold er inde i en saerdeles positiv periode, det er behageligt at vaere sammen med din partner lige nu, og I har ikke det der ligner konflikter, højst et par sunde uenigheder. I overvejer måske at rejse lidt sammen, I har en taet kontakt. Er du single, kan du flirte lidt.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har lyst til at se hvad der sker, hvis nu man ikke altid tager den direkte og sikre vej man kender. Du gør let tanke til handling disse dage, og du er ikke bange for at tage imod nye udfordring­er. Du er nysgerrig, men samtidig tager du fornuftigt en udfordring ad gangen.

FISKENE 20/2-20/3

I dag får du meget energi af at vaere sammen med dine venner. I er gode til at tage initiative­t til at pleje jeres venskab gensidigt. I har gode samtaler, hvor I giver hinanden modspil og perspektiv. På den måde får I opmuntret hinanden, og I giver hinanden selvtillid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark