Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SILKEBORG: En 24-årig mand er sigtet for at have stjålet en ekstern harddisk fra Elgiganten, der ligger på Silkeborgv­ej. Manden stak harddisken i sin taske, og på vej ud blev han stoppet og tilbagehol­dt til politiet ankom. Han erkender tyveriet.

RØNNE: Ved 01.50-tiden spottede en patrulje en 19-årig ung mand ved Palae Cafeen, Han forsøgte at løbe fra stedet, men blev løbet op af patruljen, der fandt amfetamin i hans lomme. En 26-årig kvinde blandede sig i anholdelse­n og råbte skaeldsord af patruljen. Hun måtte en tur med til stationen for at køle af i detentione­n. FREDERIKSV­AERK: En mand og en kvinde er blevet bortvist fra et indkøbscen­ter i Nørregade, hvor de havde taget opstilling for at saelge HusForbi-blade. De havde imidlertid ikke tilladelse til at saelge bladene og blev derfor bedt om at forlade stedet.

VIBORG: Sent om aftenen kørte en 41-årig mand, der kom på en knallert, frontalt ind i et trae på Egeskovvej. Han blev indlagt på intensiv med alvorlige hovedtraum­er, og han er nu uden for livsfare. Selvom hans tilstand ikke laengere er kritisk, har politiet endnu ikke fundet ham egnet til afhøring.

GILLELEJE: Noget tøj efterladt på Smidstrup Strand satte gang i en større redningsak­tion. En hundelufte­r opdagede om natten noget tøj på stranden, og alarmerede derfor politiet, som satte en større eftersøgni­ng i gang, blandt andet med hjaelp fra en helikopter. Efter halvanden time var der ikke fundet nogen personer, og eftersøgni­ngen blev herefter indstillet.

ÅRHUS: En 52-årig mand er anholdt og sigtet for ulovligt at have fotografer­et letpåklaed­te kvinder på stranden ved Hotel Marselis. Manden holdt i en varevogn, hvorfra han med en kraftig zoomlinse fotografer­ede løs. En tilfaeldig borger opdagede manden og tilkaldte politiet. KØGE: Midt på dagen fik politiet en anmeldelse om et tyveri på Jernbanega­de. En 72-årig mand brugte sit dankort på stationen og kort efter var pungen vaek. Undervejs til København blev han kontaktet af sin bank, der spurgte, om han havde haevet 14000 kr. i en automat. Det havde han ikke. Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark