Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at handelskri­gen mellem EU og USA bør få politikern­e til at overveje, om ikke vi skal til at åbne for at handle lidt mere med Rusland. Vi taber milliarder på de sanktioner, vi har indført over for Putin. Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus

at jeg ved det store kronprins show i Royal Arena, gang på gang så Venstres Britt Bager, sidder foran kronprins familie. Er der nogen der ved hvorfor? Lennart Fisker Skansevej 45 c Hundested

at jeg er meget spaendt på, hvor stor traktement dronning Margrethe giver, når Joakim fylder 50. Man gør vel ikke forskel på sine børn, blot fordi den aeldste skal overtage tronen. Vi skal ikke glemme Joakim.

Erik Sørensen Hammershus­vej 68 Aarhus V

at hvad tror Hr.Jens Peder Giversen, Esbjerg, at vi Danskere har levet af i århundrede, langt tid før vi blev besat, som vi er i dag. Og det gaelder hele EU. Nemlig grisekød. Jeg bryder mig bare ikke om haleklipni­ng. Ja selvfølgel­ig skal der forbydes halal-kød. Vil du bryde dig om at få halsen skåret over og forbløde langsomt. Nå ikke.

De andre på Tinge giver DF ret, men de er for vatnisset at sige det.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg til

at så har betjente igen demonstrer­et deres (over)magt på Christiani­a. Her skubbede en betjent – helt umotiveret – en spinkel kvinde bagover, så hun vaeltede ned over en cykel og slog hovedet. Og efterfølge­nde har man ved gud sigtet og arresteret hende for at kaste med sten, men da hun blev udsat for den grove behandling viste hun sine tomme haender, så da havde hun i hvert fald ingen sten at kaste.

Men vi ser jo jaevnligt, at politiet sigter personer for et eller andet som haevn for, at de anklager politiet, så lur mig om det ikke ender med, at betjenten bliver frikendt, og at kvinden bliver dømt.

Niels Graverholt Skelagerve­j 330 Aarhus N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark