Ekstra Bladet

– Jeg tager først stilling til min fremtid, når VM er overstået – nu fokuserer jeg på, vi skal have et godt VM, siger William Kvist

USIKKERT OM FREMTIDEN ER I FCK

- SVERIGE Mads Glenn Wehlast Lars Poulsen mgw@eb.dk foto@eb.dk

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): William Kvist har vaeret både sur og frustreret. Men nu er han glad igen, fordi han er i trygge rammer på landsholde­t, hvor Åge Hareide saetter større pris på ham, end Ståle Solbakken gør i FC København.

Han spillede kun fra start i én af de sidste syv kampe i mesterskab­sslutspill­et, men han ventes at vaere med fra start på midtbanen i testkampen mod Sverige i aften på Friends Arena.

Åge Hareide er ikke så bekymret for den periode, William Kvist har haft som reserve i FC København.

– Det er ikke så svaert for William at komme tilbage. Han skal bevogte et område, når vi angriber, og det vil han klare alene ved sin erfaring.

– Den egenskab har han ikke mistet, fordi han har siddet på baenken. Da William blev sat på baenken, steppede han op og traenede endnu mere.

– Jeg synes, William har overskud og viser staerk mental styrke.

– Jeg er ikke bekymret, siger Åge Hareide.

Ingen FCK-garantier

Midtbanesp­illeren er glad for, at den periode, han har siddet ude trods alt ikke har varet laengere end halvanden måned.

– Jeg ville gerne have spillet flere kampe, og spørgsmåle­t er, om de manglende kampe kommer til at betyde noget. Jeg er i hvert fald glad for de to testkampe, vi har før VM. Her vil jeg vaere glad for at spille én times tid i hver kamp.

– Jeg har glaedet mig til at bidrage med de ting, jeg kan. Jeg har stor lyst og power. Den håber jeg at finde frem sammen med holdkammer­aterne, siger William Kvist, der helst vil skyde snakken om fremtiden – altså den efter VM – til hjørnespar­k.

– Jeg plejer at planlaegge rigtig meget. Men nu er jeg i en situation, hvor jeg må tage min fremtid op, når VM er overstået, siger William Kvist.

– Tror du, at du spiller i FCK i naeste saeson?

– Det må tiden vise.

– Du er ikke sikker?

– Jeg har kontrakt to år endnu med FCK. Umiddelbar­t skal jeg fortsaette. Men jeg vil først forholde mig til min fremtid, når VM er forbi, forklarer William Kvist, der i aften kan se frem til et gensyn på midtbanen med sin tidligere holdkammer­at Thomas Delaney.

De to får også selskab af Michael Krohn-Dehli, der spiller i stedet for Christian Eriksen. Han er blevet hjemme i Danmark for at vaere taet på kaeresten, Sabrina, der er gået over tiden, og således snart skal føde parrets første barn.

Tre står over

Åge Hareide har taget samtlige 27 spillere med til Stockholm, men hverken Andreas Cornelius, Nicklas Bendtner eller Andreas Bjelland kommer i kamp mod Sverige på et forventet udsolgt Friends Arena. De er stadig plaget af skader, og som landstraen­eren udtrykker det, bliver det en kamp mod uret for dem at blive spilleklar.

Landstraen­eren skal traeffe en beslutning mandag kl. 12.00, hvor de 23 VM-navne skal meldes ind til FIFA.

– Jeg må lytte til sundhedsse­ktoren, før jeg skal traeffe min beslutning, siger landstraen­eren, der ikke udelukker at udtage enten en ekstra midtbanesp­iller el- ler en ekstra angriber, fordi han i forsvaret har to spillere: Andreas Christense­n og Jens Stryger Larsen, der daekker flere pladser.

Sverige-Danmark kl. 19.45 på kanal 5

Jeg har glaedet mig til at bidrage med de ting, jeg kan. Jeg har stor lyst og power

 ??  ?? – Jeg er glad for de to testkampe, vi har før VM. Her vil jeg vaere glad for at spille én times tid i hver kamp, fortaeller William Kvist.
– Jeg er glad for de to testkampe, vi har før VM. Her vil jeg vaere glad for at spille én times tid i hver kamp, fortaeller William Kvist.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark