Ekstra Bladet

Jeg var blevet så overvaegti­g, at jeg ikke var til jul, nytårsfest eller fødselsdag­e i nogle år

-

HAN ENDTE

på forsiden af Ekstra Bladet under rockerkrig­en i 1997, da en panservaer­nsraket fløj ind i hans nabocelle, mens han sad i arresten i Holbaek.

Braget var øredøvende, men raketten ramte ham heldigvis ikke. Siden fulgte et hav af andre episoder i Johnny Madsens brogede liv. Episoder, som den 42-årige i dag holder for sig selv.

Da han forlod kriminalit­eten for seks år siden, sagde han goddag til en meget ensom og inaktiv tilvaerels­e. Oven i ensomheden begyndte han at tage mere og mere på i vaegt.

– I en lang periode vidste jeg ikke, hvad jeg skulle stille op. Men undervejs fik jeg nogle nye venner igennem noget idraet, jeg begyndte at gå til ude i hallerne, siger Johnny Madsen.

Han begyndte at spille fodbold og volleyball i Fredericia, indtil han en dag braekkede underbenet i en fodboldkam­p.

Det var et uheld, som skete i en tackling, men det betød, at der gik yderligere nogle år, hvor han bare sad derhjemme og tog mere og mere på.

– Jeg var blevet så overvaegti­g, at jeg ikke var til jul, nytårsfest eller fødselsdag­e i nogle år, for det stressede mig, og jeg kunne ikke vaere mig selv bekendt. Så jeg kom ikke rigtig nogle steder, siger han.

FREDAG 10. MARTS

sidste år gik han ned og vejede sig selv på det lokale apotek. Her viste vaegten 123 kilo.

– Så sagde jeg til mig selv: Prøv at gøre noget ud af dig selv, Johnny. Tag kampen op. Du har alle muligheder for at gøre noget ved det. Så det gjorde jeg.

Efter han havde vejet sig på apoteket, gik han direkte ind i Fitness World, meldte sig ind, og begyndte at traene dagen efter.

– Der sker bare nogle ting. Folk når måske aldrig at opleve den lykke, som jeg har kunnet opnå via det her forløb. Man skal jo starte et eller andet sted. Jeg havde jo fuldstaend­ig opgivet mit liv, lyder det fra Johnny Madsen.

Han mente ikke, at han kunne vaere bekendt over for sig selv eller andre, der ikke har muligheden for at aendre sit liv, at han var blevet så inaktiv.

– Jeg har alle muligheder for at gøre noget ved det. Når man hører om folk, der kommer ud for ulykker eller bliver kvaestet eller dør.

– De får frarøvet nogle ting, men jeg har muligheden for at skabe det, der kan vaere lykken

 ??  ?? Ekstra Bladets omtale af Johnny Madsen under rockerkrig­en i februar 1997, hvor en panservaer­nsraket fløj ind i hans nabocelle, mens han sad i arresten i Holbaek.
Ekstra Bladets omtale af Johnny Madsen under rockerkrig­en i februar 1997, hvor en panservaer­nsraket fløj ind i hans nabocelle, mens han sad i arresten i Holbaek.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark