Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dagen praeges af drømme og håb. Folk laenges generelt efter samhørighe­d. Det er heldigvis lørdag, og der vil vaere god tid til at vaere sammen med andre mennesker. I dag forføres du af andre mennesker og de forføres af dig. Nyd samtalerne langt ud på sommernatt­en.

LØVEN 23/7-23/8

Selvom det er lørdag, er du mere end flittig. Det har du vaeret i et par dage nu, og du fortsaette­r ufortrøden­t hvor du slap i går. Du kan dog blive ramt af en pludselig lyst til at lade tankerne vandre, og momentvis vaere fravaerend­e. Nyd det, du er godt med på alle fronter.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har vaeret i vaekst på det seneste, isaer personligt, men måske også økonomisk. De to ting kan sagtens haenge taet sammen. Man kan enten jage pengene hele sit liv, eller også kan man jage sine drømme, og dermed lade pengene komme og gå. Du er i et godt flow nu.

TYREN 21/4-21/5

Det er lige før at din kreativt går over sine bredder denne lørdag. Du har dårligt fået det ene indfald, før det naeste kommer til dig. Du føler en trang til at udfolde dine talenter, og disse bliver også set af andre. Der er ingen grund til at gå tidligt i seng, nyd sommernatt­en.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Endelig er det lørdag, og du kan gøre endnu mere ved din fritid, end du har gjort de sidste par dage. Du har haft lysten til at tage dig af dine hobbyer, men har selvfølgel­ig kun kunnet gøre det, i de timer du har haft fri. I dag nyder du at have fri hele dagen lang.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er fortsat i et rigtig godt humør, og denne lørdag kommer du måske endnu højere op på stemningsb­arometeret, selvom man naermest ikke skulle tro det var muligt. Men traeerne vokser ind i himlen lige nu, du føler at du kan, lige praecis det du vil. Nyd det for en stund.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det er lørdag, og du kan endelig holde fuldkommen fri, hvad du sikkert har traengt til et par dage. Du trives maegtig godt i dit eget selskab, du har en god fantasi og du keder dig ikke. Du vil nok tilmed vaere laenge oppe, fordi du føler dine tanker virkelig fører dig i dybden nu.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil nyde at vaere hjemme denne lørdag, og bare vaere sammen med din familie, eller dem du nu betragter som dine naermeste. Folk omkring dig har en god indlevelse i dig, og du har en god indlevelse i dem. Derfor er det vigtigt, at du ser mennesker der betyder noget.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag holder du meget af at have fri. Du har de seneste par dage i smug taget dig et par velfortjen­te pauser, fra dit ellers så sociale liv, men i dag kan du virkelig få taget en pause fra alt det, du ikke kan overskue. Du er i en mere indre proces lige nu, end en ydre. I dag kan du få lov.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du er i parforhold, nyder du virkelig at vaere sammen med din partner lige nu. Der er en god kemi og stemningen er i top. Dagen er spaekket med romantiske anstrøg. Hvis du ikke er i parforhold, kan du i den grad flirte. Du kan have et glimt i øjet i dag, det bliver modtaget godt.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Denne lørdag kan du virkelig få udnyttet din gode nysgerrigh­ed. Du kender ikke til de store begraensni­nger, tvaertimod er du optaget af at ophaeve graenserne. Du vil gerne derud hvor man ikke nødvendigv­is kender sig selv, netop fordi du gerne vil laere dig selv bedre at kende.

FISKENE 20/2-20/3

I dag har du meget lyst til at vaere sammen med dine venner, ligesom du havde i går. Der kunne I virkelig inspirere hinanden. Når man endelig får adgang til det rum, hvor tingene åbner sig, har man naesten ikke lyst til at forlade det igen. I kan fortsaette hvor I slap i går.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark