Ekstra Bladet

Opinionen

Pernille Vermund

-

om Tommy Robinson i Nyhederne. IKKE ET ORD For mainstream-medierne er det åbenbart ikke den store nyhed, at en britisk islamkriti­ker er blevet anholdt (forrige fredag i Leeds), angiveligt udelukkend­e for at rapportere til befolkning­en om en igangvaere­nde retssag om seksuelle overgreb på britiske pigebørn.

heller

OG DET ER ÅBENBART ikke relevant at videreform­idle den massive protest, som forleden fandt sted foran Downing Street.

MULIGT, at der er mere i sagen om DET ER

Tommy Robinson, end man umiddelbar­t kan finde frem til på alternativ­e medier. Men så meget desto mere burde de etablerede medier vel beskaeftig­e sig med historien og give os det fulde billede?

jeg det PERSONLIGT FINDER yderst relevant at vide, hvordan en af vores hidtil naermeste allierede håndterer borgernes ret til at ytre sig frit.

når det drejer sig IKKE MINDST om retten til at kritisere totalitaer­e ideologier.

lade vaere med OG JEG KAN IKKE at taenke, om danske mainstream-medier forstår, at de risikerer at gøre sig selv overflødig­e, hvis politisk korrekthed forhindrer dem i at beskaeftig­e sig med de emner, som bekymrer og optager borgerne.

Jeg finder det yderst relevant at vide, hvordan en af vores hidtil naermeste allierede håndterer borgernes ret til at ytre sig frit

hvor bizart det end måtte lyde, så ser MEN... jeg et håb.

fra almindelig­e borgere FOR REAKTIONER­NE og de alternativ­e mediers massive daekning af historien giver mig troen på, at fundamente­t under de vestlige samfund er så staerkt, at friheden vil sejre før eller siden.

BLOT, om det bliver med SPØRGSMÅLE­T ER eller mod de nuvaerende magthavere­s vilje.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Tommy Robinson i en demonstrat­ion mod islamisme. Forleden blev han arresteret for en lignende demonstrat­ion i Leeds.
FOTO: RITZAU SCANPIX Tommy Robinson i en demonstrat­ion mod islamisme. Forleden blev han arresteret for en lignende demonstrat­ion i Leeds.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark