Ekstra Bladet

Flyt dog vaek

-

Så har København med kultur- og fritidsbor­gmester Niko Grünfeld fra Alternativ­et fået endnu en fantast, som vil rede alle københavne­re fra de stygge biler.

Hvornår var det sidst, at vi så et sådan et ’redningsfo­rsøg’? Var det ikke under Helle Thornings regering i 2012, vi hørte om, hvordan en betalingsr­ing om København skulle mindske trafikken?

Og hvordan var det lige det gik?

Nåh ja, i morgen kommer der en rigtig god løsning, blev der vist sagt 20 gange under fremlaegge­lsen. Og alle lo.

Kaere Niko Grünfeld Jeg har alle analyser fra London samt indlaeg fra dengang debatten rasede over landet.

Dem må du gerne låne, inden du igen får et hedeslag her i varmen .

Skal blot naevne, at en københavne­r, som arbejder udenfor København, brugte 2 timer og 18 minutter med det offentlige i forhold til 64 minutter i bil.

Artiklen handler om en almindelig ansat borger bosat på Amager og med job i Roskilde.

Det er jo ikke alle der lige kan hoppe på cyklen og tage den korte vej ind til Rådhuset,hvor der ikke er forskudt arbejdstid .

Løsningen for dig må vaere at flytte ud fra byen, som du hader.

Langt ud på heden i Jylland. Og lad så os andre vaere i fred inde i byen, som vi elsker . Henrik Frederikse­n Isafjordsg­ade 2 København S

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Henrik Frederikse­n foreslår, at Københavns kultur- og fritidsbor­gmester, Niko Grünfeld, bosaetter sig på den jyske hede.
FOTO: FINN FRANDSEN Henrik Frederikse­n foreslår, at Københavns kultur- og fritidsbor­gmester, Niko Grünfeld, bosaetter sig på den jyske hede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark