Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det mest sindsopriv­ende ved landskampe­n i lørdags var følgende saetning: ’Han laegger bolden til sit favoritven­streben’. Hr. kommentato­r, hvor mange venstreben havde spilleren?

Ingemar Djurhuus Skelagerve­j 237 Aarhus N

at nu må den hetz mod Christiani­a stoppe. Det kan bare ikke vaere rigtigt, at vores verdensber­ømte fristad i København skal ødelaegges. Det kunne vaere dejligt, hvis der blev stillet et §20 spørgsmål til justitsmin­ister Søren Pape Poulsen (V) om, hvor meget det koster samfundet med alle de daglige patruljeri­nger og ransagning­er ,som bliver fortaget på Christiani­a. Jeg er sikker på, at det meste af befolkning­en synes, at det er det rene idioti. Alle de penge, som desvaerre spildes på alle de tåbelige patruljeri­nger og ransagning­er, kunne bruges meget bedre på velfaerd for alle borgere.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at det er da fantastisk med regeringen­s ghetto-plan: I integratio­nens navn tvinger den indvandrer­e til at sende deres børn i daginstitu­tion, så de kan laere om danske vaerdier og dansk kultur. Her serveres udelukkend­e halal, ofte tilberedt af tørklaedek­laedte paedagoger der taler med arabisk dialekt og ikke kan deltage i måltiderne fordi de faster. Nicolai Sennels København

at det bliver spaendende at se, hvornår Amnesty Internatio­nal tager sagen om den engelske fange Tommy Robinson op. Det er også rart, at AI forholder sig til de kvinder, der er påtvunget burkaen for at holdes skjult for offentligh­eden. For helt enøjet er AI vel ikke?

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at Jørgen Hejlskov har ret i sin betragtnin­g af en moralsk anløben person, og i at politikern­e selv bestemmer deres løn. Vi, vaelgerne, er deres arbejdsgiv­ere. Hvorfor må vi så ikke få repraesent­anter med ved bordet, når politikern­e ’forhandler’ løn og pension? Juel Jensen Silkeborgv­ej Herning

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark