Ekstra Bladet

Ronaldo har sagt farvel til holdkammer­ater

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Ingen fodboldsom­mer uden Ronaldo-ballade.

Den 33-årige Real Madridstje­rne har det bedst med at vaere i centrum, og selv om Gareth Bale (og Loris Karius!) stjal opmaerksom­heden på banen i Champions League-finalen for en uge siden, fik Ronaldo den tilbage efter slutfløjt.

Her antydede han, at kampen mod Liverpool meget vel kunne have vaeret hans sidste i Real Madrid-trøjen.

Sået tvivl

– Det var meget dejligt at vaere i Real Madrid. I de kommende dage vil jeg give et svar til de fans, der altid har vaeret ved min side, sagde han efter Madrid-klubbens tredje Champions Leaguetriu­mf på stribe.

Det er langtfra første gang, at Ronaldo har sået tvivl om sin fremtid i Real Madrid, og budskabet overrasked­e ikke hans holdkammer­ater.

For ifølge Madrid-avisen Marca havde Ronaldo i ugerne op til finalen fortalt sine kolleger i omklaednin­gsrummet, at han ønskede noget nyt.

De var derfor ikke overrasked­e over, hvad han sagde, men til gengaeld undrede timingen dem og afstedkom ikke ligefrem klapsalver i omklaednin­gsrummet.

Hedt tema

Traener Zinedine Zidane valgte overrasked­e at sige stop tidligere på ugen, og det har betydet, at Ronaldos mulige flytteplan­er er gledet lidt i baggrunden.

Ifølge Marca er det dog fortsat et hedt tema, og sportsavis­en, der har taet forbindels­e til Real Madrid, skriver, at flere af Ronaldos holdkammer­ater er overbevist­e om, at den portugisis­ke superstjer­ne har spillet sin sidste kamp i den hvide Real Madrid-trøje.

I ledelsen tager man dog situatione­n forholdsvi­s roligt, selv om man er utilfreds med hans ord.

Det er som sagt ikke første gang, at Ronaldo laver et sådant nummer, og desuden er der en frikøbskla­usul på portugiser­en på hele 7,5 mia. kr.

Kassen er tom

Der er flere teorier omkring, hvorfor Cristiano Ronaldo – igen – har ytret ønske om at komme vaek.

Den ene er, at det skyldes, at han ikke har fået den lønforhøje­lse, som praesident Florentino Pérez lovede ham efter Champions League-finalen for et år siden.

– Kassen er tom, lød Pérez’ (bort)forklaring i januar.

Det haenger dårligt sammen med, at Real Madrid er saerdeles interesser­ede i at hente Neymar til Santiago Bernabéu. Og netop Neymar kunne også vaere en grund til, at Ronaldo vil vaek.

Han har ingen intention om at spille andenvioli­n, så hans ord efter finalen skal formentlig ses som en kraftig advarsel til Pérez.

De plejer dog altid at blive venner igen, og en forbedret kontrakt har det med at hjaelpe på Ronaldos humør og lyst til at spille for Real Madrid ...

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Allerede i ugerne op til Champions League-finalen fortalte Cristiano Ronaldo sine holdkammer­ater, at han ville vaek.
FOTO: ALL OVER PRESS Allerede i ugerne op til Champions League-finalen fortalte Cristiano Ronaldo sine holdkammer­ater, at han ville vaek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark