Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har lyst til at vaere sammen med dine venner i dag, eller måske folk du deler helt saerlige interesser med. Jobbet bliver sådan en mere “mandags-kedelig” affaere du bare skal have overstået, og så glaeder du dig til at dyrke din fritid, hvilket du får rig mulighed for i aften.

LØVEN 23/7-23/8

Dit parforhold, eller andre helt taette relationer, er endnu en dag i fokus. I dag vil blive en langt mindre tung affaere end dagen i går. I går var praeget af et par konflikter og skaenderie­r, i dag kommer der ro over land. Du kan forvente en ganske stille dag, med tid til relationer.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er fortsat vaeldig nysgerrig efter hvad der kan ske, hvis man bare gør tingene en lille smule anderledes, end man plejer. Det kan godt vaere dine omgivelser vil have en stille og rolig mandag, men for dig er plejer død, og du tager fat med fornyet inspiratio­n og nye kraefter.

TYREN 21/4-21/5

Denne mandag bliver ganske stille og rolig, men selv har du svaert ved at tage tingene alt for roligt. Du vil gerne have en holdbar målsaetnin­g, noget at gå efter. Det kan isaer vaere det taender dig af, hvis folk siger du skal slappe af. Måske mener de bare du skal undgå stress.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har lyst til at vaere flittig denne mandag, og det kan godt vaere at mange af dine kolleger får en mere sløv start på dagen, men ikke du. Du vil sikkert kunne opmuntre dem til, bedre at kunne komme igennem dagen, fordi dit overskud ganske givet vil virke smittende.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din økonomi er i fokus denne mandag. Du vil gerne vide hvad du har at regne med rent pengemaess­igt, da du sikkert har brugt hvad det passede dig af penge, på det seneste. Der bliver godt med tid og ro til netop dette i dag, så kig endelig tingene grundigt efter i sømmene.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I går traengte du til at opleve noget andet end du sådan lige plejer. Du dykkede sikkert ned i et par ret spidsfindi­ge og saerlige interesser. I dag venter en dag på jobbet, men fik du ikke styret din lyst til det mere kulørte i går, byder chancen sig igen, når du har fri fra arbejde.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har ikke svaert ved at komme ud af sengen i dag. Selvom det er mandag, og vaekkeuret måske ringer tidligt, er du fuld af lyst og liv. Det er du sikkert fordi du bryggede på en masse ideer igår, som du traenger til at føre ud i livet. Tag dig ikke af, hvis andre går og er morgensure.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du får en rigtig god mandag, med en god lyst til at tage fat. Du kommer udover stepperne, og dine omgivelser, der er i et noget lavere gear, ser måske mere måbende til. Der er dog mest af alt en rigtig god stemning, og du har en god kemi med omgivelser­ne, og du taler ivrigt.

KREBSEN 22/6-22/7

I går var det søndag, og der glemte du vist at få slappet af. Du ville gerne til bunds i et par ting. Det tog sikkert en smule på ressourcer­ne, og det maerkes nok en anelse i dag. Men du kan vaere ganske rolig, der venter en meget stille mandag, og du kan lade op til tirsdagen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har stadig mest lyst til bare at vaere derhjemme, men din chef forventer sikkert at du tager på job. Det må du også hellere gøre, medmindre du kan bede om en hjemmearbe­jdsdag. Ellers må du sørge for at holde fri så tidligt som muligt, og det kan nok lade sig gøre.

FISKENE 20/2-20/3

Der venter heldigvis en ganske stille mandag, akkurat som du traenger til. Selvom du skal på job, behøver du ikke at vaere bange for at bliver overanstre­ngt. Det kan godt vaere du lige skal igennem en lidt strid morgenstun­d, men vaer rolig, den bliver ikke toneangive­nde.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark