Ekstra Bladet

FODBOLD KAN SAETTE HJØRRING PÅ LANDKORTET

-

Selv om de lokale fodboldstj­erner for laengst er blevet indfanget af AaB, kan man på gaden i Hjørring godt finde lokale, som kan nogle af navnene på de nyankomne fodboldhel­te

Niels Vestergaar­d og Villy Sørensen, Hjørring

– Fodbolden kan forhåbentl­igt saette Hjørring på landkortet. Det er ikke en by, man skilter med på motorvejen, fortaeller Niels Vestergaar­d.

– Jeg følger kun lidt med i fodbold, og det er mest Aalborg og til dels Frederiksh­avn, jeg har fulgt. Jeg ved godt, at Vendsyssel er rykket op, men jeg kan ikke naevne et navn på en spiller, fortsaette­r han, inden Villy Sørensen bryder ind:

– Der er Flø, Riis, Brandao og Solberg. Jeg kan de fleste navne, fastslår han.

– Det er ikke som tidligere de lokale navne, for talenterne er for laengst rejst til AaB, fortsaette­r han.

– Oprykninge­n er fin for Hjørring, selv om jeg gerne have set, at det var håndboldho­ldet. Det er dog rykket op i 3. division.

Frederik Nørgaard, Intersport Hjørring

– Vi har ikke fået trykt nye trøjer efter oprykninge­n. Der var en del tilbage fra sidste år, hvor fansene kunne købe trøjerne til kampene mod Hobro og Horsens. Vendsyssel var hurtig til at find restpartie­t frem efter oprykninge­n – nu venter vi på, at der kommer nye hjemme- og udebanetrø­jer, fortaeller Frederik Nørgaard.

– Det er os, der Vendsyssel­s FF’s butik, så jeg kan selvfølgel­ig navnene på spillerne. Der er Brandao, Frederik Ibsen, Nikolai Flø og så videre.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark