Ekstra Bladet

Jeg kommer ikke tilbage

Susan K. har valgt at komme videre

- LAURA A. HELLENSBER­G FOTO: STINE TIDSVILDE lah@eb.dk

Det var noget af video, der i december måned fik realitystj­ernen Susan K. fyret fra bodegaen Kurts Mor.

Videoen viste en kvindelig gaest få oralsex af en mand, mens de lå åbent til skue for alle andre, der opholdt sig på baren.

Det kunne høres i videoen, at Susan fortalte parret, at det nok var mere passende, at de tog deres aktivitet ud på et toilet, men alligevel blev Susan K. fyret af stedets ejer, Betty, der fulgte med i video-overvågnin­gen fra stedet og ringede til Susan for at informere hende om, at hun ikke laengere var ansat.

Kontaktede advokat

Det fik Susan K. til at kontakte stjerneadv­okaten Michael Juul Eriksen, der fortalte Ekstra Bladet, at de ville køre en sag om uberettige­t fyring.

– Hun er som bartender ikke ansvarlig for, hvad nogle gaester laver, og hun forsøger efter bedste evne at stoppe det, der er i gang. Derfor er det efter min opfattelse helt uberettige­t dels at fyre hende, dels at haenge hende ud på nettet, hvilket jo får konsekvens­er for hende, da hun er en kendt person, fortalte han tilbage i december.

Vil ikke køre sagen

Nu har den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager dog besluttet, at hun ikke vil køre sagen alligevel. Det fortaeller hun til Ekstra Bladet.

– Jeg har talt med hendes (Bettys, red.) søn, og vi er kommet frem til, at ingen af os vinder noget ved at fortsaette. Jeg er simpelthen for følsom. Man kunne godt tage

Jeg vil gerne arbejde med planter, som jeg elsker, eller med mad

en sag, men vi har aftalt, at vi dropper det her.

Hun forklarer, at hun mener, det vil gå ud over de andre ansatte på stedet, hvis hun fortsaette­r sagen.

– Det er simpelthen ikke prisen vaerd at køre sagen, fordi det kan gå ud over mine tidligere kollegaer, fortaeller hun.

Vil skifte bane

Hun har ikke talt med Betty siden december, og hun regner ikke med, at de to kvinder kommer til at have mere kontakt.

– Jeg kommer ikke til at tale med hende igen. Jeg ved, at hun tidligere har behandlet andre på den måde, som hun behandlede mig, men jeg blev meget overrasket over, at hun ville gøre det mod mig. Jeg kommer ikke tilbage til Kurts Mor – heller ikke som gaest, fortaeller hun.

Fremtiden byder heller ikke på mere arbejde bag baren, fortaeller Susan K., der overvejer helt at skifte bane.

– Jeg har lige vaeret driftslede­r i tre måneder, men jeg kunne egentlig godt overveje et karrieresk­ift. Jeg vil gerne arbejde med planter, som jeg elsker, eller med mad. Jeg kunne godt taenke mig at uddanne mig som ernaerings­assistent, fortaeller hun.

 ??  ?? – Det er simpelthen ikke prisen vaerd at køre sagen, fordi det kan gå ud over mine tidligere kollegaer, fortaeller Susan K.
– Det er simpelthen ikke prisen vaerd at køre sagen, fordi det kan gå ud over mine tidligere kollegaer, fortaeller Susan K.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark