Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

STEVNS: To aeldre kvinder fik i løbet af weekenden et ekstra besøg fra hjemmeplej­en. Det viste sig dog at vaere en svindler, der i stedet for at hjaelpe de aeldre borgere med gøremål stjal deres vaerdigens­tande. Kvinden, der beskrives som omkring 35 år og med brunt hår, er stadig på fri fod. KALUNDBORG: Klokken 01.42 fik politiet en anmeldelse fra en kvinde, der var blevet jagtet af en klovn ved Hvidebaekh­allens parkerings­plads. Senere på aftenen fik politiet igen en anmeldelse om ’nat-klovnen’, men fik ikke fat i den rødnaesede gerningsma­nd.

RANDERS: Selv om man kun er fem år, kan man sagtens vaere eventyrlys­ten. Det var en dreng, der bestemte sig for at gå i Randers Regnskov uden sin mors vidende. Han nåede at vaere vaek i nogle timer, før en medarbejde­r ringede og fortalte, at drengen var hos ham.

NYKØBING FALSTER: Der blev kastet med stole og fladskaerm­s-tv fra anden sal i Tvaergade. En 40årig mand var åbenbart i et farligt humør, hvorfor lejlighede­ns inventar røg en tur gennem vinduet. Anmelderen beskrev mandens lyde som løvebrøl og papegøjesk­rig. En patrulje sigtede manden efter ordensbeke­ndtgørelse­n klokken 18.45. HELLERUP: Der var kort proces ved en iskiosk på strandveje­n, hvor en bilist for ud og gav en isnyder to knytnaeves­lag i hovedet. Det hele bundede i en misforståe­lse, hvor den foruretted­e havde forsøgt at vinke bilisten ind for at få en parkerings­plads. SØNDERBORG: En amerikansk statsborge­r har forsøgt at voldtage en 19-årig pige på Hiort Lorenzens Vej. Han blev fremstille­t i grundlovsf­orhør mandag klokken 13, hvor anklagemyn­digheden anmodede om lukkede døre.

ODENSE: En beboer hjalp det, han opfattede som en presset mand ved at lade ham låne toilettet. Efter at toiletbesø­get forsvandt manden – det samme gjorde beboerens taske desvaerre. Der er intet signalemen­t af gerningsma­nden, da foruretted­e er svagtseend­e. SILLERSLEV: En 27-årig kvinde blev lørdag skubbet ud af en kørende bil. Den 50-årige fører af bilen fik sig derefter en snak med politiet, som også fandt hash, alkohol og en kniv i bilen.

aw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark